Esperança Camps - Dietari

Gràcies!

Ja hem tornat a València. Em sembla que la paraula GRÀCIES (encara que l'escrigui en majúscules) és massa petita per expressar com em vaig sentir anit a Vilafranca, durant la presentació de El Cos deshabitat. Segons em va dir en Carmel de l’Odissea, van assistir 86 persones a l’acte. La majoria eren els lectors que han fet possible la publicació de l’obra. Altres, gent interessada en el funcionament del premi, i en la novel·la. Hi havia també la regidora de cultura i el president del Consell Comarcal del Penedès, que ens va fer d’amfitrió. N’Isidor Cònsul, l’editor de proa, va estar brillant, com sempre. En Jordi Llavina va fer una anàlisi molt acurada de la novel·la. Una lectura en profunditat d’aquestes que m’agraden a mi.

Com que jo no en sé massa de parlar d’una obra que he escrit, vaig optar per llegir un conte que m’havia preparat i que trobareu més avall en el pdf. És curiós, no m’havia passat mai, però quasi no vaig poder acabar de llegir la darrera línia perquè un nus a la gola em va fer venir plorera.

La majoria dels assistents van voler que els signés el llibre, i això em va permetre intercanviar opinions. Alguns havien llegit l’obra en mecanoscrit, i a altres no els havia tocat al seu grup. La majoria em va comentar com d’enriquidora és l’experiència de pertànyer al Consell de Cent Lectors de la llibreria. I la nit no podia acabar millor: Els amics de l’Odissea ens havien preparat un sopar a un restaurant que han obert nou a la part de dalt del mercat de la carn de Vilafranca. La casualitat va fer que en aquells moments, Oriol Llavina, el xef de l’establiment, fos premiat amb el guardó de Cuiner de l’Any. Va ser una nit rodona i habitadíssima de bones sensacions.

En aquest cas, les fotos que il·lustren aquesta entrada són d’en Jesús. Ell no les sap fer amb el mòbil.

El conte de la filleta feliç a Vilafranca.CONTE-VILAFRANCA.pdf

Comentaris

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Assassins valencianscoord. i pròleg 'Ellas también matanobra col·lectiva 'Absintheobra col·lectiva 'La improbable vida de Joan Fusterlobra col·lectiva Un tresor de paraules 'Barcelona Criminalobra col·lectiva 'La Draga 'Alfabet de futurjoves lectors 'L'illa sense temps El llibre de la maratóobra col·lectiva La cara B Vertigoco-autora Elles també matenco-autora Elles també matenobra col·lectiva Adéu, RTVVobra col·lectiva Naufragi a la neu Col·lecció particular Subsòl obra col·lectiva Vull casar-me amb tu i altres acusacions Dotze bitlles i un bitllot obra col·lectiva Zero Graus (Reedició) El llibre de la marató obra col·lectiva El cos deshabitat Eclipsi Escata de drac obra col·lectiva Zero Graus Quan la Lluna escampa els morts Enllà de la mar Ja t'ho diré o tres rams de locura