Esperança Camps - Dietari

Biografia

Periodista i escriptora nascuda a Ciutadella de Menorca, resident a València.

Contar històries és la meua passió, per això quan era petita feia ràdio amb el pal d'una granera, i per això em vaig fer periodista. He estat lligada a RTVV des de la seua fundació... hi ha tot això de l'ERO i el tancament que coneixeu perfectament perquè he escrit molt sobre el tema. He fet ràdio, televisió i també premsa escrita. I com que m'agrada contar coses tenc aquest blog des del 2008. I abans, el 2004, vaig començar a fer Jutipiris mentre descobria el món de la blogosfera. També he escrit sobre cultura i societat a la revista El Temps. Intent explicar com escriure literàriament als alumnes de l'Aula Oberta d'Escriptura de la Universitat de València.

Per poder allargar més les històries que cont he publicat unes quantes novel·les de totes les mides i he participat en llibres col·lectius. Tenc els premis Joanot Martorell, el de la Crítica dels escriptors valencians, el Ciutat d'Alzira, el Vicent Andrés Estellés, El Lector de l'Odissea i el Blai Bellver ciutat de Xàtiva.

 
Assassins valencianscoord. i pròleg 'Ellas también matanobra col·lectiva 'Absintheobra col·lectiva 'La improbable vida de Joan Fusterlobra col·lectiva Un tresor de paraules 'Barcelona Criminalobra col·lectiva 'La Draga 'Alfabet de futurjoves lectors 'L'illa sense temps El llibre de la maratóobra col·lectiva La cara B Vertigoco-autora Elles també matenco-autora Elles també matenobra col·lectiva Adéu, RTVVobra col·lectiva Naufragi a la neu Col·lecció particular Subsòl obra col·lectiva Vull casar-me amb tu i altres acusacions Dotze bitlles i un bitllot obra col·lectiva Zero Graus (Reedició) El llibre de la marató obra col·lectiva El cos deshabitat Eclipsi Escata de drac obra col·lectiva Zero Graus Quan la Lluna escampa els morts Enllà de la mar Ja t'ho diré o tres rams de locura