Esperança Camps - Dietari

L'illa sense temps

  • Títol: L'illa sense temps
  • Editorial: Meteora
  • Any: 2016

De la contraportada

Júlia Cases, una escriptora i periodista de prop de cinquanta anys, espera a l'aeroport un vol per anar a Menorca perquè una coneguda seva, Fina Torres, li ha comunicat que una anciana de 91 anys, Marialluïsa, ha estat assassinada: li han clavat unes estisores al cap. Júlia no comprèn ben bé el perquè de la crida de Fina, però sembla prendre sentit quan Fina Torres insisteix en la necessitat de la presència de Júlia a Ciutadella, ja que li caldria conèixer una informació molt important referent a la seva família que sens dubte li hauria d'interessar.

Mentre a Ciutadella els agents de policia, enviats a l'illa especialment per al cas, i la premsa miren d'aclarir els fets i assenyalar-ne els responsables, Júlia Cases fa repàs d'un passat personal que el seu retorn a l'illa ha fet despertar d'una enganyosa letargia.

L'illa sense temps és una obra amb els elements bàsics d'una narració policíaca que afegeix una anàlisi social clarivident del temps que ens toca viure i dibuixa uns personatges captivadors per als amants de qualsevol gènere de novel·la.

En parlen:

L'Anna M. Villalonga a Núvol.

El Marçal Borotau a Sonograma Magazine

El Manel Haro a Llegir en cas d'incendi

Comentaris

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
'La por 'Les sabatilles rosanarrativa breu 'Loniaobra col·lectiva La cervesa de la Highsmithobra col·lectiva Assassins valencianscoord. i pròleg 'Ellas también matanobra col·lectiva 'Absintheobra col·lectiva 'La improbable vida de Joan Fusterlobra col·lectiva Un tresor de paraules 'Barcelona Criminalobra col·lectiva 'La Draga 'Alfabet de futurjoves lectors 'L'illa sense temps El llibre de la maratóobra col·lectiva La cara B Vertigoco-autora Elles també matenco-autora Elles també matenobra col·lectiva Adéu, RTVVobra col·lectiva Naufragi a la neu Col·lecció particular Subsòl obra col·lectiva Vull casar-me amb tu i altres acusacions Dotze bitlles i un bitllot obra col·lectiva Zero Graus (Reedició) El llibre de la marató obra col·lectiva El cos deshabitat Eclipsi Escata de drac obra col·lectiva Zero Graus Quan la Lluna escampa els morts Enllà de la mar Ja t'ho diré o tres rams de locura