Esperança Camps - Dietari

La Cara B

Vértigo
  • Títol: La Cara B
  • Editorial: LLibres del delicte
  • Any: 2015

De la contracoberta:

A València apareixen els cadàvers de dos polítics que havien estat involucrats en trames corruptes amb un conseller d'alta volada de la Generalitat, que va fufugir a l'altra punta del món abans de ser condemnat per aquests tractes il·legals. Ara totes les sospites recauen sobre l'ex conseller que pot haver tornat a fer justícia, però ningú no sap on és. Ni tan sols la seva família. El fill és un aspirant a novel·lista que vol escriure la seva gran obra a partir de la història del pare. La muller és una dona de classe alta vinguda a menys que viu en la inòpia des de la fugida del marit.

Una periodista, ex amant del fill, vol descobrir què hi ha darrere els assassinats abans no ho faci la investigació oficial de la policia, o l'extraoficial, feta per altres polítics implicats que han iniciat les perquisicions pel seu compte.

En Parlen:

Sebastià Benàssar a la web Bearn Black

Anna Maria Villalonga al blog A l'ombra del crim

El blog Tu mateix llibres

David Gómez al blog Cruce de caminos

N'Helder al blog de la Llibreria Al·lots

Raquel Gómez Serrano al blog En Clau de Negre

Al blog Quadern de Mots

En Jordi Castells al Què Llegeixes

En Pere Gomila al seu Quadern de Mots

Comentaris

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
'La por 'Les sabatilles rosanarrativa breu 'Loniaobra col·lectiva La cervesa de la Highsmithobra col·lectiva Assassins valencianscoord. i pròleg 'Ellas también matanobra col·lectiva 'Absintheobra col·lectiva 'La improbable vida de Joan Fusterlobra col·lectiva Un tresor de paraules 'Barcelona Criminalobra col·lectiva 'La Draga 'Alfabet de futurjoves lectors 'L'illa sense temps El llibre de la maratóobra col·lectiva La cara B Vertigoco-autora Elles també matenco-autora Elles també matenobra col·lectiva Adéu, RTVVobra col·lectiva Naufragi a la neu Col·lecció particular Subsòl obra col·lectiva Vull casar-me amb tu i altres acusacions Dotze bitlles i un bitllot obra col·lectiva Zero Graus (Reedició) El llibre de la marató obra col·lectiva El cos deshabitat Eclipsi Escata de drac obra col·lectiva Zero Graus Quan la Lluna escampa els morts Enllà de la mar Ja t'ho diré o tres rams de locura