Esperança Camps - Dietari

Barings//Bearings

Assassins valencians
  • Títol: Baring//Bearings: Contemporany women's writing in catalan
  • Editorial: University of Michigan
  • Any: 2019

Recull de narracions traduides a l'anglès del català. El departament de traducció de la Universitat de Michigan ha treballat amb textos de diverses autores catalanes contemporànies i n'ha elegit relats o poemes. L'edició es completa amb una il·lustració feta expressament per a cada relat. En el meu cas, el conte triat és Ocells publicat a la secció el conte del diumenge d'aquest blog.

Aquestes són les autores traduides: Najat El Hachmi, Anna Pantinat, Esperança Camps, Mireia Calafell, Lolita Bosch, Mònica Batet, Maria Pilar Senpau Jove, Alba Dedeu, M. Mercè Cuartiella, Tina Vallès, Mireia Vidal-Conte, Anna Maria Villalonga, Llúcia Ramis, Marta Rojals i Bel Olid.

Comentaris

RUT TOMAS PONS

SOL·LICITUD DADES PER CENS TEIXIT CULTURAL - CIUTADELLA DE MENORCA

RUT TOMAS PONS | 08/02/2021, 11:34

Benvolguda Esperança,

El meu nom és Rut Tomàs adscrita al servei de Cultura de l'Ajuntament de Ciutadella. Contact amb vosté perque en aquests moments estic fent un cens del teixit cultural del nostre municipi i necessit unes dades seves que agrairé em pogui facilitar.

Nom complert (necesit segon cognom)
DNI
Adreça de correu electrònic
Adreça de correu postal
Núm. telèfon contacte
Àmbit d'incidència de la seva obra, tinc clar que a nivell nacional però m'agradaria saber si també a nivell internacional.

En espera d'una resposta per part seva.

Salutacions cordials

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
'La por 'Les sabatilles rosanarrativa breu 'Loniaobra col·lectiva La cervesa de la Highsmithobra col·lectiva Assassins valencianscoord. i pròleg 'Ellas también matanobra col·lectiva 'Absintheobra col·lectiva 'La improbable vida de Joan Fusterlobra col·lectiva Un tresor de paraules 'Barcelona Criminalobra col·lectiva 'La Draga 'Alfabet de futurjoves lectors 'L'illa sense temps El llibre de la maratóobra col·lectiva La cara B Vertigoco-autora Elles també matenco-autora Elles també matenobra col·lectiva Adéu, RTVVobra col·lectiva Naufragi a la neu Col·lecció particular Subsòl obra col·lectiva Vull casar-me amb tu i altres acusacions Dotze bitlles i un bitllot obra col·lectiva Zero Graus (Reedició) El llibre de la marató obra col·lectiva El cos deshabitat Eclipsi Escata de drac obra col·lectiva Zero Graus Quan la Lluna escampa els morts Enllà de la mar Ja t'ho diré o tres rams de locura