Esperança Camps - Dietari

Barings//Bearings

Assassins valencians
  • Títol: Baring//Bearings: Contemporany women's writing in catalan
  • Editorial: University of Michigan
  • Any: 2019

Recull de narracions traduides a l'anglès del català. El departament de traducció de la Universitat de Michigan ha treballat amb textos de diverses autores catalanes contemporànies i n'ha elegit relats o poemes. L'edició es completa amb una il·lustració feta expressament per a cada relat. En el meu cas, el conte triat és Ocells publicat a la secció el conte del diumenge d'aquest blog.

Aquestes són les autores traduides: Najat El Hachmi, Anna Pantinat, Esperança Camps, Mireia Calafell, Lolita Bosch, Mònica Batet, Maria Pilar Senpau Jove, Alba Dedeu, M. Mercè Cuartiella, Tina Vallès, Mireia Vidal-Conte, Anna Maria Villalonga, Llúcia Ramis, Marta Rojals i Bel Olid.

Comentaris

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Assassins valencianscoord. i pròleg 'Ellas también matanobra col·lectiva 'Absintheobra col·lectiva 'La improbable vida de Joan Fusterlobra col·lectiva Un tresor de paraules 'Barcelona Criminalobra col·lectiva 'La Draga 'Alfabet de futurjoves lectors 'L'illa sense temps El llibre de la maratóobra col·lectiva La cara B Vertigoco-autora Elles també matenco-autora Elles també matenobra col·lectiva Adéu, RTVVobra col·lectiva Naufragi a la neu Col·lecció particular Subsòl obra col·lectiva Vull casar-me amb tu i altres acusacions Dotze bitlles i un bitllot obra col·lectiva Zero Graus (Reedició) El llibre de la marató obra col·lectiva El cos deshabitat Eclipsi Escata de drac obra col·lectiva Zero Graus Quan la Lluna escampa els morts Enllà de la mar Ja t'ho diré o tres rams de locura