Esperança Camps - Dietari

Vertigen

Subsòl
  • Títol: Vertigen
  • Autores: Empar Marco/Esperança Camps
  • Editorial: Sembra Llibres
  • Any: 2014

De la contraportada:

Andreas és un periodista grec que ha patit en la pròpia pell la solsida del seu país i el tancament de la televisió pública ERT, de la qual era una de les cares més populars. Els col·legues valencians l'han convidat perquè explique la seua experiència en unes jornades que ha organitzat Nora, la secretària dels professionals de la informació. Al seu costat, i sota l'atenta mirada de Jonlenon, fotògraf de Presidència, assistirà a les intrigues i misèries del procés de tancament de Radiotelevisió Valenciana. Immersos en el ritme frenètic que marquen els esdeveniments, els tres seran víctimes d'un error que els col·locarà a la diana de l'extrema dreta d'ambdues ribes de la Mediterrània.

A Vertigen, s'hi barregen diverses trames que ens arrosseguen cap a la caiguda lliure dels seus protagonistes, però també la d'una societat que s'aboca al caire del precipici. Amb una audaç barreja de realitat i ficció, les autores ens endinsen en els temors, les mesquineses i els anhels que conviuen a la convulsa València dels nostres dies.

Podeu llegir aquí un avanç editorial publicat per Vilaweb.

En parlen:

Anna Maria Villalonga al seu blog A l'ombra del crim

Pere Gomila al Quadern del turó

Sergi Castillo al seu blog Tierra de saqueo

Manel Alonso a la revista Sons de Xaloc

Hèctor Serra al digital cultural Núvol

Laura Clemente a Cultura i algo más

Tere Rodríguez a El punt Avui

El blog de lectures Última Plana.

Bel Carrasco a El Mundo

Entrevista de Teresa Ciges a Saó

Comentaris

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
'La por 'Les sabatilles rosanarrativa breu 'Loniaobra col·lectiva La cervesa de la Highsmithobra col·lectiva Assassins valencianscoord. i pròleg 'Ellas también matanobra col·lectiva 'Absintheobra col·lectiva 'La improbable vida de Joan Fusterlobra col·lectiva Un tresor de paraules 'Barcelona Criminalobra col·lectiva 'La Draga 'Alfabet de futurjoves lectors 'L'illa sense temps El llibre de la maratóobra col·lectiva La cara B Vertigoco-autora Elles també matenco-autora Elles també matenobra col·lectiva Adéu, RTVVobra col·lectiva Naufragi a la neu Col·lecció particular Subsòl obra col·lectiva Vull casar-me amb tu i altres acusacions Dotze bitlles i un bitllot obra col·lectiva Zero Graus (Reedició) El llibre de la marató obra col·lectiva El cos deshabitat Eclipsi Escata de drac obra col·lectiva Zero Graus Quan la Lluna escampa els morts Enllà de la mar Ja t'ho diré o tres rams de locura