Esperança Camps - Dietari

Quan la lluna escampa els morts al blog de Xec Gomila

Aquest és un post que mescla l’agraïment i la satisfacció. Navegant per l’illosfera he trobat la fotografia que hi ha just damunt questes lletres. És obra d’en Xec Gomila, un fotògraf de Ciutadella a qui no conec, però fa mesos que el seguesc a través del seu blog. No sóc cap experta en fotografia, em sembla que fa coses molt interessants i té molta sensibilitat per captar els matisos de la natura. M’agrada. Gràcies, Xec.

Apunts relacionats

Comentaris

esperança

Re: Quan la lluna escampa els morts al blog de Xec Gomila

esperança | 18/05/2009, 21:28

xec: moltes gràcies per la teua generositat. és tot com màgic. sense conèixer-nos hem vingut a coincidir al ciberespai de la mà de les nostres passions: la fotografia per a tu i la literatura per a mi. ho hem ajuntat i hem encetat una relació virtual que algun dia es materialitzarà en una salutació si ens trobam per qualsevol carrer de ciutadella.

Xec Gomila

Re: Quan la lluna escampa els morts al blog de Xec Gomila

Xec Gomila | 18/05/2009, 21:15

**Navegant per l’illosfera he trobat .......*
ma agrada aquesta frase....
estic molt content que hagis trobat aquesta foto i encara mes emprada per escriura....
Moltes gracies a tu.....
Salutacions.

http://xecgomila.blogspot.com/

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Assassins valencianscoord. i pròleg 'Ellas también matanobra col·lectiva 'Absintheobra col·lectiva 'La improbable vida de Joan Fusterlobra col·lectiva Un tresor de paraules 'Barcelona Criminalobra col·lectiva 'La Draga 'Alfabet de futurjoves lectors 'L'illa sense temps El llibre de la maratóobra col·lectiva La cara B Vertigoco-autora Elles també matenco-autora Elles també matenobra col·lectiva Adéu, RTVVobra col·lectiva Naufragi a la neu Col·lecció particular Subsòl obra col·lectiva Vull casar-me amb tu i altres acusacions Dotze bitlles i un bitllot obra col·lectiva Zero Graus (Reedició) El llibre de la marató obra col·lectiva El cos deshabitat Eclipsi Escata de drac obra col·lectiva Zero Graus Quan la Lluna escampa els morts Enllà de la mar Ja t'ho diré o tres rams de locura