Esperança Camps - Dietari

El cos deshabitat, a Menorca

Una altra lletra de convit. Modesta, però plena d’il·lusió. Totes les presentacions d’una novel·la són úniques, però n’hi ha d’especials. Tal com ja vaig anunciar fa uns dies, la setmana que ve celebrarem la diada de Sant Jordi viatjant a Menorca amb “El cos deshabitat”. Farem dos actes. El primer, a Maó: divendres dia 24 a les set i mitja del capvespre, a la Biblioteca Pública. Ho ha organitzat el Club de Lectura, i una de les presentadores serà Margarida Llovet, la seua coordinadora. També m’acompanyarà la professora i bona amiga, Fina Salord. La presentació de Ciutadella la farem dissabte dia 25 a les vuit del fosquet set i mitja del capvespre, a la Plaça de la Catedral, dins els actes organitzats per celebrar la Diada del Llibre. En aquest cas m’acompanyarà el periodista del diari Menorca i crític literari, Lluís Vergés. I encara hi haurà temps per mantenir una altra trobada amb els lectors que ho vulguin a Ferreries, a Sa Llibreria. Serà el dissabte capvespre, a partir de les cinc i mitja.

Hi ha molta gent que ha fet possible aquesta trobada entre “El cos deshabitat” i els lectors de l’illa. M’agradaria citar-los a tots: l’Ajuntament de Ciutadella, amb la seua nova responsable de cultura al capdavant; els llibreters de Menorca, el primer contacte el vam fer amb la llibreria Pau; la Biblioteca de Maó; i, és clar, Proa, la meua editorial. Deman disculpes si em deix algú, i aprofit per reiterar-los el meu agraïment.

Comentaris

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Assassins valencianscoord. i pròleg 'Ellas también matanobra col·lectiva 'Absintheobra col·lectiva 'La improbable vida de Joan Fusterlobra col·lectiva Un tresor de paraules 'Barcelona Criminalobra col·lectiva 'La Draga 'Alfabet de futurjoves lectors 'L'illa sense temps El llibre de la maratóobra col·lectiva La cara B Vertigoco-autora Elles també matenco-autora Elles també matenobra col·lectiva Adéu, RTVVobra col·lectiva Naufragi a la neu Col·lecció particular Subsòl obra col·lectiva Vull casar-me amb tu i altres acusacions Dotze bitlles i un bitllot obra col·lectiva Zero Graus (Reedició) El llibre de la marató obra col·lectiva El cos deshabitat Eclipsi Escata de drac obra col·lectiva Zero Graus Quan la Lluna escampa els morts Enllà de la mar Ja t'ho diré o tres rams de locura