Esperança Camps - Dietari

El cos deshabitat, a Ràdio 9 i a IB3 Ràdio

Aquesta és la imatge somniada. El cos deshabitat i la maleta. Volam a Menorca. Ho tenim tot preparat: els apunts per les intervencions, el conte que haurem d’improvisar al Claustre del Carme. Per cert, he parlat per telèfon amb en Mikel Díez Alaba per tenir un primer contacte, i m’ha causat una impressió immillorable. Em fa molta il·lusió aquesta col·laboració. Ah, també tenc el llibre que llegiré durant les estones lliures que pugui tenir a l’illa. M’ha arribat per correu avui, dia de Sant Jordi, i me l’ha enviat el seu autor, en Juli Capilla. Es tracta del poemari “L’instant fugaç”, premi ciutat d’Alzira. En Juli Capilla és un escriptor molt original. Té una novel·la, “L’home de Melbourne”, que em va impressionar. Ell diu que es troba millor fent poesia, però m’encantaria poder llegir més prosa d’ell.

Durant l’estada a Menorca, El cos dehsabitat tindrà dues intervencions a la ràdio. Totes dues s’emetran dissabte, dia 25, a migdia. Una entrevista me la farà n’Amàlia Garrigós a El jardí de les Delícies, de Ràdio 9. Amb n’Amàlia vam començar, ara farà 20 anys, a la ràdio pública valenciana que llavors es deia Canal 9 Ràdio. L’altra entrevista me la farà na Mònica Borràs a partir de la una del migdia al programa Rondallibres d’IB3 Ràdio.

Comentaris

Elena

Re: El cos deshabitat, a Ràdio 9 i a IB3 Ràdio

Elena | 24/04/2009, 09:22

Bon viatge! Que us divertiu.

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Assassins valencianscoord. i pròleg 'Ellas también matanobra col·lectiva 'Absintheobra col·lectiva 'La improbable vida de Joan Fusterlobra col·lectiva Un tresor de paraules 'Barcelona Criminalobra col·lectiva 'La Draga 'Alfabet de futurjoves lectors 'L'illa sense temps El llibre de la maratóobra col·lectiva La cara B Vertigoco-autora Elles també matenco-autora Elles també matenobra col·lectiva Adéu, RTVVobra col·lectiva Naufragi a la neu Col·lecció particular Subsòl obra col·lectiva Vull casar-me amb tu i altres acusacions Dotze bitlles i un bitllot obra col·lectiva Zero Graus (Reedició) El llibre de la marató obra col·lectiva El cos deshabitat Eclipsi Escata de drac obra col·lectiva Zero Graus Quan la Lluna escampa els morts Enllà de la mar Ja t'ho diré o tres rams de locura