Esperança Camps - Dietari

El cos deshabitat, la coberta

A Vilaweb avui parlen de les novetats literàries del primer trimestre del 2009. Entre un munt d'obres que fan molt bona pinta s’hi troba El cos deshabitat. Aquesta posada al dia de l’agenda ha coincidit amb la posada de llarg de la coberta del llibre. És aquesta que veis aquí. Una motassa i unes cames poderoses que la guien no se sap ben bé cap a on. A Proa van fent la seua feina, i el procés d’edició de la novel·la va cremant etapes. Fa uns dies, el meu amic Vicent Usó, finalista del Sant Jordi, ho explicava al seu blog, i fèiem broma de com podria ser un encontre entre el “seu” violinista, i el “meu” cos deshabitat. La seua novel·la també sortirà a finals de febrer a Proa. En el que coincidim tots dos és en la dificultat i perillositat del procés de correcció d’una obra, que normalment es fa molts mesos després que l’autor ja l’ha donat per acabada.

Comentaris

esperança

Re: El cos deshabitat, la coberta

esperança | 12/01/2009, 20:16

Joan: molt observador. És cert que a Purgatori també hi ha una motassa. Aquella està aparcada i la veim de pertil. La de El cos... va de front no sabem cap a on. En tot cas, m'agradaria que la qualitat de El cos.... s'acostàs només una mica a la de l'obra de Joan F. Mira.
Vicent: a mi em fa molta il·lusió publicar una novel·la dins la col·lecció taronja de Proa. La nòmina d'autors fa caure d'esquena i no negaré que m'impressiona.

joan

portada

joan | 12/01/2009, 19:59

La portada sa sembla molt a Purgatori de F. Mira

Vicent Usó

Portada

Vicent Usó | 12/01/2009, 16:58

Per a estar deshabitat, és un cos ben musculós. M'agrada la portada i m'alegra que vaja a eixir en la col·lecció A tot vent, com pressupose per la imatge. El violinista ja frisa...

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Assassins valencianscoord. i pròleg 'Ellas también matanobra col·lectiva 'Absintheobra col·lectiva 'La improbable vida de Joan Fusterlobra col·lectiva Un tresor de paraules 'Barcelona Criminalobra col·lectiva 'La Draga 'Alfabet de futurjoves lectors 'L'illa sense temps El llibre de la maratóobra col·lectiva La cara B Vertigoco-autora Elles també matenco-autora Elles també matenobra col·lectiva Adéu, RTVVobra col·lectiva Naufragi a la neu Col·lecció particular Subsòl obra col·lectiva Vull casar-me amb tu i altres acusacions Dotze bitlles i un bitllot obra col·lectiva Zero Graus (Reedició) El llibre de la marató obra col·lectiva El cos deshabitat Eclipsi Escata de drac obra col·lectiva Zero Graus Quan la Lluna escampa els morts Enllà de la mar Ja t'ho diré o tres rams de locura