Esperança Camps - Dietari

Palestins

ràbia. comunitat internacional. nacions unides. terrorisme d'estat. impunitat. opressió. mur. vergonya. llàgrimes. impotència. opulència. matonisme. feredat. mares. orfes. pares. orfes. fills. esposes. arma nuclear.incomprensió. fariseisme. bloqueig. terra santa. jesucrist. holocaust. infern. culpa eterna. corrupció. estats units. hipocresia. talió. futur. malaltia. generació. intifiada. suicida. colons. aigua. pa. fam. misèria. escoles. fillets. filletes. vida. mort. bombes. corredisses. escarrufament.

estats terroristes i impunes que llancen bombes damunt les cases on viuen fillets i pares i mares que tenen fam i malalties perquè un mur de ciement els bloqueja i no els deixa anar a escola ni al metge ni a treballar mentre la hipòcrita comunitat internacional mira cap a l'altra banda i no fa res per evitar la masacre perquè l'estat terrorista és amic dels estats units i té l'arma atòmica.

Comentaris

esperança

Re: Palestins

esperança | 28/12/2008, 18:58

menorquit, t'agraesc que et passegis per aquest blog. pel que fa al tema de Palestina, i com diu en llach, les paraules estan molt gastades. jo no hi veig remei mentre israel actui amb aquesta impunitat. israel actuarà amb impunitat perquè els estats units els deixen fer-ho. n'obama.... va començar la campanya amb bones intencions, però quan se'n va donar compte de qui eren bona part dels doblers que la pagaven va haver de plegar veles i canviar de discurs. ara és a hawaii de vacances amb la seua família. potser les darreres vacances de la seua vida perquè quan desembarqui a washington se li girarà molta feina. ah, i les nacions unides, que les tanquin. els estats units i israel són els dos únics països als quals se'ls permet incomplir reiteradament les ressolucions que es prenen. on són els tribunals penals internacionals? què fa el senyor blair que és el comissionat pel pròxim orient'
en fi, menorquit, gràcies per venir i per deixar comentaris. snet ser tan pessimista.

Menorquit

Les bombes de la vergonya

Menorquit | 28/12/2008, 18:49

Hola Esperança,
He seguit en vàries ocasions els teus escrits i sovint hi faig una ullada al teu bloc, perquè m'agrada llegir coses polides.
Tanmateix, aquest darrer escrit teu és un missatge de dol, és una denúnica clara davant un Poble indefens i massacrat massa vegades. Un Poble que ho és, perquè rere cada cop bèl·lic es torna aixecar, i ho tornarà fer fins que quedi un palestí dempeus.
No te nom el genocidi a què és sotmès, i com bé dius, la Comunitat Internacional calla. Uns Drets Humans que segueixen sent obviats pels centaures del món; i el pitjor, que el Estats Units de Barak Obama, ens defrauda. (no tenc encara constància que hagi condemnat l'atrocitat israelí). Qualcú albira la pau al món amb aquest tipus d'actes cruels? Com se'ls pot demanar als palestins recuperar la reflexió per a la convivència, per noves treves, per nous espais de compressió? Com han de crèixer aquest all·lots i al·lotes que viuen amb la mort al costat, dia sí dia també? Amb quina raó humana els demanarem que entenguin el món si el món és incapaç d'entendre el seu calvari?
Quin encert les cançons de Lluís Llach per denunciar aquesta vergonya. No hi ha paraules. Però que el teu curt discurs arribi on correspongui i que l'esperança no s'apagui mai.
El món sencer ha de sortir al carrer i que el silenci i la llum de les espelmes dels manifestants il·luminin els despatxos dels que regeixen el món.

esperança

Re: Palestins

esperança | 28/12/2008, 13:35

A València, concentració dimarts a les set del fosquet.

CIL

avui, diumenge, concentració a Cort

CIL | 28/12/2008, 12:23

Membres de la Taula per Palestina s'adrecen a la gent que ha pres consciència de la massacre desproporcionada i terrible que està practicant aquests dies l'exèrcit israelià contra el poble palestí.

Més d'un milió de persones, acaramullades dins l'escàs territori de Gaza, es veuen amenaçades pels bombardejos que seguen vides humanes, sense reparar-hi si són d'infants, de joves o de majors.

Per avui capvespre, diumenge, 28 de desembre, a les 18:00 hores, conviden a una CONCENTRACIÓ en senyal de protesta i dolor, a la plaça de Cort, de Palma.

Es demana que s'hi portin espelmes perquè puguin esser-hi enceses.

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Assassins valencianscoord. i pròleg 'Ellas también matanobra col·lectiva 'Absintheobra col·lectiva 'La improbable vida de Joan Fusterlobra col·lectiva Un tresor de paraules 'Barcelona Criminalobra col·lectiva 'La Draga 'Alfabet de futurjoves lectors 'L'illa sense temps El llibre de la maratóobra col·lectiva La cara B Vertigoco-autora Elles també matenco-autora Elles també matenobra col·lectiva Adéu, RTVVobra col·lectiva Naufragi a la neu Col·lecció particular Subsòl obra col·lectiva Vull casar-me amb tu i altres acusacions Dotze bitlles i un bitllot obra col·lectiva Zero Graus (Reedició) El llibre de la marató obra col·lectiva El cos deshabitat Eclipsi Escata de drac obra col·lectiva Zero Graus Quan la Lluna escampa els morts Enllà de la mar Ja t'ho diré o tres rams de locura