Esperança Camps - Dietari

Premi de narrativa Vicent Andrés Estellés

Eclipsi, la meua tercera novel·la va encetar la nòmina d'un nou premi literari. El convoca l'Ajuntament de Burjassot i porta el nom Vicent Andrés Estellés, el poeta universal fill d'aquest poble de l'horta de València. També el publica Bromera dins la seua col·lecció l'Eclèctica. Per mi va ser un honor i una sorpresa que el jurat la triés d'entre totes les presentades. Eclipsi és una novel·la un poc rara. Com sempre hi ha un personatge que viu al límit entre la vida i la mort, i que actua sense mirar ben bé quines conseqüències tenen els seus actes. M'ho vaig passar molt bé escrivint-la, encara que en alguns moments em feia un poc de mal. Fins ara no m'havia passat mai, però el personatge central de la novel·la, Marina Mercadal, és una assídua dels blogs i d'internet, i encara ara, tancada a la presó com està continua escrivint un diari.

Apunts relacionats

Comentaris

esperança

prenc nota

esperança | 02/12/2008, 15:53

Sr. Tirant, no em dirà que no era bonic el títol de El forat de....?
És un món ben estrany aquest dels títols dels llibres. Prenc nota i sí, promet un post que conti aquestes aventuretes.

Tirant al cap

Ara, sí

Tirant al cap | 02/12/2008, 15:31

Fet, Esperança, amb deures inclosos!
;-)

esperança

ja!

esperança | 02/12/2008, 12:53

Sr. Tirant, els convidats van arribant. I si vostè té ganes de convidar més gent a la festa, faci-ho sense cap problema. Ha ho diuen vostès els valencians: "com més serem més riurem"
Gràcies per la visita, i pose's comode.

Tirant al cap

Espere, doncs?

Tirant al cap | 02/12/2008, 12:19

El cava molt bo, Esperança. Com més temps hi passe en aquest espai, més m'agrada. De fet, tenia un apunt a mig fer per esbombar com toca aquesta iniciativa, però ara dubte si convé fer entrar la resta de convidats abans d'hora o millor els fem esperar fins que reben la invitació oficial...

esperança

gràcies

esperança | 02/12/2008, 10:19

Sr. Tirant, ens ha agafat un poc desprevinguts. ha entrat a la festa quan encara estem penjant les banderetes i els fanalets. encaa no han arribat els canapés, però pot asseure's una estoneta aquí. li servirem una copa de cava i quan ho tinguem tot preparat, farem la presentació inicial. Gràcies.

Tirant al cap

Hola!

Tirant al cap | 02/12/2008, 10:10

Marina Mercadal és tan assídua als blocs com l'autora del llibre! M'encanta aquesta nova pàgina, Esperança, enhorabona per la iniciativa!!!

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Assassins valencianscoord. i pròleg 'Ellas también matanobra col·lectiva 'Absintheobra col·lectiva 'La improbable vida de Joan Fusterlobra col·lectiva Un tresor de paraules 'Barcelona Criminalobra col·lectiva 'La Draga 'Alfabet de futurjoves lectors 'L'illa sense temps El llibre de la maratóobra col·lectiva La cara B Vertigoco-autora Elles també matenco-autora Elles també matenobra col·lectiva Adéu, RTVVobra col·lectiva Naufragi a la neu Col·lecció particular Subsòl obra col·lectiva Vull casar-me amb tu i altres acusacions Dotze bitlles i un bitllot obra col·lectiva Zero Graus (Reedició) El llibre de la marató obra col·lectiva El cos deshabitat Eclipsi Escata de drac obra col·lectiva Zero Graus Quan la Lluna escampa els morts Enllà de la mar Ja t'ho diré o tres rams de locura