Esperança Camps - Dietari

El cos deshabitat, on the road

No és un tòpic. Una de les coses que més m’agrada de publicar les novel·les que escric, és conèixer persones i llocs. Aquestes setmanes que ara venen, El cos deshabitat i la seua autora tornarem a fer les maletes. Agafarem carretera i també anirem en avió. Dilluns dia 21 tornarem a Vilafranca del Penedès per celebrar Sant Jordi amb dues trobades amb lectors. Ja serà la tercera vegada en pocs mesos que aniré a Vilafranca. Ara ja sé, per exemple, quin és el parking més adequat per a deixar el cotxe, com arribar passejant a la llibreria l’Odissea. Sé, per exemple, a quina botiga comprar bons vins i caves dels que costa de trobar a casa nostra, o ja conec el restaurant del mercat, aquell que regenta el millor xef jove de Catalunya.

Divendres dia 24 el viatge serà més llarg i el faré acompanyada de la família perquè anirem a presentar la novel·la a Menorca! Sí. En Joan Carles Rosselló i na Margarida Sans tornen a Ciutadella i faran una paradeta a Maó. Em falta concretar les hores, però puc avançar que a la presentació de Maó, que serà divendres dia 24 a la Biblioteca, m’acompanyaran na Fina Salord i na Marga Llovet; i a la de Ciutadella, serà en Lluís Vergés, l’encarregat de presentar la novel·la. Em sembla que també tindré temps de fer una aturadeta a Ferreries, perquè en Pere de Sa Llibreria m’ha demanat si hi puc fer una estona dissabte fosquet, i li he dit que sí.

Quan tengui tots els detalls dels llocs i les hores penjaré un post especial, i n’Elena farà un banner d’aquells tan guapos i l’aferrarem a la portada, però de moment, que valgui aquest avanç que em feia il·lusió escriure i penjar aquí, avui que és Divendres Sant.

Comentaris

Raimon Galiana

Lectures

Raimon Galiana | 10/04/2009, 19:48

Ei, Esperança, ho he passat molt a gust llegint-les i és ver que em sembla que ho fas molt bé.
No n'he fet cap comentari o crítica puntual perquè estic segur que ja te'ls hauràs fet tu.
També entendràs que en la segona has tingut la meua complicitat professional.
Per dir-te qualque cosa et dirè que tal volta tens alguns, pocs, passatges sobrers.
Molt bé, estan escrites amb fluïdesa, les paraules justes i un bon ritme.
Quan em vaig assabentar que havies escrit quatre novel.les, i que les havies escrit en català, clar està, em vaig alegar força, en acabant de llegir-les encara estic més content.
Mai no havien parlat, però jo que en aquell temps escrivia no vaig pensar que tu també.

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Assassins valencianscoord. i pròleg 'Ellas también matanobra col·lectiva 'Absintheobra col·lectiva 'La improbable vida de Joan Fusterlobra col·lectiva Un tresor de paraules 'Barcelona Criminalobra col·lectiva 'La Draga 'Alfabet de futurjoves lectors 'L'illa sense temps El llibre de la maratóobra col·lectiva La cara B Vertigoco-autora Elles també matenco-autora Elles també matenobra col·lectiva Adéu, RTVVobra col·lectiva Naufragi a la neu Col·lecció particular Subsòl obra col·lectiva Vull casar-me amb tu i altres acusacions Dotze bitlles i un bitllot obra col·lectiva Zero Graus (Reedició) El llibre de la marató obra col·lectiva El cos deshabitat Eclipsi Escata de drac obra col·lectiva Zero Graus Quan la Lluna escampa els morts Enllà de la mar Ja t'ho diré o tres rams de locura