Esperança Camps - Dietari

El cos deshabitat, les dates

El mes de febrer ja és a tocar, i també l’arribada a les llibreries de El cos deshabitat. D’acord amb la gent de Proa, ja puc avançar dues dates importants per a la novel·la. El dimarts dia deu farem la presentació per a la premsa a la llibreria Proa Espais de Barcelona. Aquella mateixa setmana, divendres dia 13, anirem a Vilafranca del Penedès per fer la presentació al públic. En tenc ganes de tornar-hi i compartir una vetllada amb la gent de l’Odissea i el seu cinturó de lectors implicats en el premi. D’aquest acte, del de Vilafranca, en podrem facilitar més detalls d’aquí a un dies.

Més endavant també presentarem la novel·la als amics de València, però ara ens concentram en els dos primers actes, el de Barcelona i el de Vilafranca. Continuarem informant.

Comentaris

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Assassins valencianscoord. i pròleg 'Ellas también matanobra col·lectiva 'Absintheobra col·lectiva 'La improbable vida de Joan Fusterlobra col·lectiva Un tresor de paraules 'Barcelona Criminalobra col·lectiva 'La Draga 'Alfabet de futurjoves lectors 'L'illa sense temps El llibre de la maratóobra col·lectiva La cara B Vertigoco-autora Elles també matenco-autora Elles també matenobra col·lectiva Adéu, RTVVobra col·lectiva Naufragi a la neu Col·lecció particular Subsòl obra col·lectiva Vull casar-me amb tu i altres acusacions Dotze bitlles i un bitllot obra col·lectiva Zero Graus (Reedició) El llibre de la marató obra col·lectiva El cos deshabitat Eclipsi Escata de drac obra col·lectiva Zero Graus Quan la Lluna escampa els morts Enllà de la mar Ja t'ho diré o tres rams de locura