Esperança Camps - Dietari

Delobí, 1974

Quina il·lusió!

Aquesta foto m'acaba d'arribar de Ciutadella. Els serveis de documentació de la meua família han remenat dins la capsa de llauna de Cola-Cao i han trobat aquest testimoni gràfic d'un altre delobí. És del dia de Reis de l'any 1974. La setmana passada, arran del aiguats tan forts que van provocar inundacions al Canal dels Horts, al Camí de ses Vinyes, i al Canal Salat de Ciutadella, evocava aquesta circumstància, però no tenia clar quin any era exactament. La fotografia que descrivia en aquell post no era aquesta, perquè està dins una altra capsa. Però aquesta és magnífica. Una meravella! Més moderna, amb els colors de la pàtina del temps.34 anys, han passat ja!

No crec que s'enfadin els personatges que hi surten. Els demàn perdó d'avançada, però tenc ganes de contar qui són. La de la dreta és la meua tia Mari, amb la bici nova i el "poncho" que li havien deixat els reis (a mi també m'en van dur una, més petita, però es veu que en el moment de la foto estava aparcada) Els dos petits són els meus cosins: Nasi ( el del velocípio) i Martí (el que jo agaf). Darrere nosaltres, l'aigua de pluja que s'ajunta amb la mar de sa colàrsega del port després de baixar amb força del canal.

Comentaris

Aina i Mari

Delobí, 1974

Aina i Mari | 16/12/2008, 20:49

A nosaltres també ens ha arribat aquesta foto. Està molt bé.
Vam anar a ca s'avi i vam cercar sa capsa, està plena de fotos!

Enga, una abraçada des de Ciutadella, que per cert, avui ha tornat a ploure durant tot es matí.

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Assassins valencianscoord. i pròleg 'Ellas también matanobra col·lectiva 'Absintheobra col·lectiva 'La improbable vida de Joan Fusterlobra col·lectiva Un tresor de paraules 'Barcelona Criminalobra col·lectiva 'La Draga 'Alfabet de futurjoves lectors 'L'illa sense temps El llibre de la maratóobra col·lectiva La cara B Vertigoco-autora Elles també matenco-autora Elles també matenobra col·lectiva Adéu, RTVVobra col·lectiva Naufragi a la neu Col·lecció particular Subsòl obra col·lectiva Vull casar-me amb tu i altres acusacions Dotze bitlles i un bitllot obra col·lectiva Zero Graus (Reedició) El llibre de la marató obra col·lectiva El cos deshabitat Eclipsi Escata de drac obra col·lectiva Zero Graus Quan la Lluna escampa els morts Enllà de la mar Ja t'ho diré o tres rams de locura