Esperança Camps - Dietari

Subsòl, les primeres reaccions

Ja està, ja podem parlar obertament del projecte Subsòl. La veritat és que en alguns moments ha estat un poc complicat mantenir el secret de la gestació del llibre durant més d'un any.

La veritat és que des de divendres, quan ens vam llevar les màscares, hem rebut tot de comentaris divertits dels amics. Hi ha uns altres dos membres del col·lectiu que tenen bloc. Aquí vos enllaç aquest i aquest posts d'Urbà Lozano i aquest i aquest de Vicent Usó, amb els comentaris que alguns ja han anat deixant.

El diari Última Hora de Menorca va traure aquesta pàgina dissabte. És un pdf sub-uh.pdf

I encara un altre regalet. El clip sobre el llibre que han fet a Bromera. Em sembla molt suggeridor.

Comentaris

esperança

Re: Subsòl, les primeres reaccions

esperança | 20/10/2010, 22:08

I tant! Enriquta Aragonés!!! de Reus!!!
m'alegra un munt que ens haguem trobat "virtualment" tants anys després!!!!
Després de tant de temps, m'enrecord molt d'aquells anys.
una abraçada.

enriqueta

Re: Subsòl, les primeres reaccions

enriqueta | 20/10/2010, 18:05

hola esperança,
avui he vist l'anunci del llibre en un blog (http://bloguejat.blogspot.com/) i al veure el teu nom m'han vingut records de fa molts anys ... de començaments de carrera a sant cugat. te'n recordes?
m'alegra molt celebrar amb tu aquest nou èxit. i ara em posaré a llegir els teus llibres :-)

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Assassins valencianscoord. i pròleg 'Ellas también matanobra col·lectiva 'Absintheobra col·lectiva 'La improbable vida de Joan Fusterlobra col·lectiva Un tresor de paraules 'Barcelona Criminalobra col·lectiva 'La Draga 'Alfabet de futurjoves lectors 'L'illa sense temps El llibre de la maratóobra col·lectiva La cara B Vertigoco-autora Elles també matenco-autora Elles també matenobra col·lectiva Adéu, RTVVobra col·lectiva Naufragi a la neu Col·lecció particular Subsòl obra col·lectiva Vull casar-me amb tu i altres acusacions Dotze bitlles i un bitllot obra col·lectiva Zero Graus (Reedició) El llibre de la marató obra col·lectiva El cos deshabitat Eclipsi Escata de drac obra col·lectiva Zero Graus Quan la Lluna escampa els morts Enllà de la mar Ja t'ho diré o tres rams de locura