Esperança Camps - Dietari

CALENDARI DE PRESENTACIONS DE SUBSÒL

Subsòl

AGENDA DE SUBSÒL

VALÈNCIA: Dimecres 20 d’octubre de 2010, a les 19:30, a la Casa del Llibre. Hi seran tots els membres del col·lectiu Unai Siset. Eva Dénia ens cantarà cançons de Brassens. A més de l’editor de Bromera, intervindran Pasqual Alapont, Manuel Baixauli i Esperança Camps.

VILA-REAL: Divendres, 22 d’octubre de 2010, a les 19:30, a la llibreria Ausiàs. Intervindran Pasqual Alapont, Urbà Lozano i Vicent Usó.

ALGINET: Dijous, 4 de novembre de 2010, a les 19:30, a la Casa de Cultura. Intervindran Manuel Baixauli, Àlan Greus i Urbà Lozano.

ALGEMESÍ: Divendres, 5 de novembre de 2010, a les 19:30, a la Biblioteca Municipal. Intervindran Vicent Borràs, Esperança Camps i Vicent Usó.

CASTELLÓ: Dijous, 25 de novembre de 2010, a les 19:00, a la Llibreria Babel. Intervindran Vicent Borràs, Esperança Camps i Vicent Usó.

Comentaris

esperança

Re: CALENDARI DE PRESENTACIONS DE SUBSÒL

esperança | 28/12/2010, 13:37

juliette: per Nadal hem parat de fer presentacions. les reprendrem el mes de gener, on estarem a Sueca, Alcoi i Alacant. no sé si cap d'aquestes localitats et queda a prop perquè els unais puguem signar el llibre de ton pare.
salut!!!

Juliette

ALTRES PRESENTACIONS

Juliette | 28/12/2010, 13:12

Benvolguda Esperança,
m'agradaria saber si aneu a fer més presentacions del llibre per Nadal. És el regal que li faré a mon pare i seria perfecte poder-li'l donar dedicat per algun autor.
Gràcies!!!!

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Assassins valencianscoord. i pròleg 'Ellas también matanobra col·lectiva 'Absintheobra col·lectiva 'La improbable vida de Joan Fusterlobra col·lectiva Un tresor de paraules 'Barcelona Criminalobra col·lectiva 'La Draga 'Alfabet de futurjoves lectors 'L'illa sense temps El llibre de la maratóobra col·lectiva La cara B Vertigoco-autora Elles també matenco-autora Elles també matenobra col·lectiva Adéu, RTVVobra col·lectiva Naufragi a la neu Col·lecció particular Subsòl obra col·lectiva Vull casar-me amb tu i altres acusacions Dotze bitlles i un bitllot obra col·lectiva Zero Graus (Reedició) El llibre de la marató obra col·lectiva El cos deshabitat Eclipsi Escata de drac obra col·lectiva Zero Graus Quan la Lluna escampa els morts Enllà de la mar Ja t'ho diré o tres rams de locura