Esperança Camps - Dietari

Tauleta

Aquesta fotografia la vaig fer ahir vespre. És de la meua tauleta de nit. Tots els llibres que hi ha un damunt de l'altre esperen que els llegeixi. Esperen molt pacients. Ells saben que algun dia els tocarà, però n'hi ha que fa mesos que em miren desolats tot demanant una oportunitat. Vaig fer aquesta foto que m'ha de servir d'antídot, m'ha de servir per a fer a afermar la meua força de voluntat. La duré al mòbil, aquesta foto i així, cada vegada que entri a una llibreria m'abstindré de sortir-ne amb una bossa carregada d'exemplars.

La llibreria on vaig està diabòlicament situada al costat dels cines on duc la meua filla petita. Ahir tocava assistir a l'estrena de Bolt però com que teníem les entrades comprades i ens sobrava temps vam entrar a la llibreria. Per cert, han llevat la petita cafeteria de l'entresol, la planta on hi ha la poesia i el teatre, perquè no compleix les ordenances municipals: al sostre li falten cinc centímetres d'alçada. El local estava molt concorregut: tot d'adolescents que anaven a l'estrena de Crepúsculo però abans passaven pel local per comprar l'últim (?) llibre de J.K. Rowling, una mena de llibre de rondalles amb què se suposa que tanca, ara sí, el cercle Potter. Ja toca, perquè els joves que es van endinsar al món de la lectura amb el mag ja són majorets i hauran de fer un esforç per aparcar els vampirs i tornar a la màgia.

Jo em vaig portar bé, vaig estar mirant i tocant. Tots els títols m'agraden!!!! Les portades també. ( queda pendent aquell apunt dels títols de les meues novel·les) I els colors, i les textures... Em vaig portar bé, només em vaig comprar els poemes de Nadal, a Ciutadella en dèiem el vers i també el recitàvem damunt la cadira, perquè ens donessin els diners d'anous, estrenes en diuen a València, recopilats per Jaume Subirana

ah, la pel·lícula.... en fi.

Comentaris

esperança

Re: Tauleta

esperança | 10/12/2008, 11:39

la nostra filla ja l'ha vista, la pel·lícula, i com que ja s'ha llegit amb un gustàs la trilogia dels vampirs, em va dir que la peli no valia res, que estava mal feta, i que els protagonistes eren actors massa majors. "ella té patas de gallo", em va dir.... supòs que és un poc exagerada. els quinze anys a vegades són molt cruels. els llibres sí que li van agradar un munt.

Elena

Re: Tauleta

Elena | 10/12/2008, 11:12

Gràcies a l'anunci televisiu de l'estrena de "Crepúsculo" la nostra filla es va interessar per aquest nou fenomen i durant el cap de setmana s'ha llegit el llibre. Diu que li ha agradat però no tant com Harry Potter. Ara tocarà anara a veure la pel·lícula :-) i seguir amb la resta de volums de la saga. Darrerament tenia la lectura molt abandonada i s'hi ha tornat a engrescar :-)

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
'La por 'Les sabatilles rosanarrativa breu 'Loniaobra col·lectiva La cervesa de la Highsmithobra col·lectiva Assassins valencianscoord. i pròleg 'Ellas también matanobra col·lectiva 'Absintheobra col·lectiva 'La improbable vida de Joan Fusterlobra col·lectiva Un tresor de paraules 'Barcelona Criminalobra col·lectiva 'La Draga 'Alfabet de futurjoves lectors 'L'illa sense temps El llibre de la maratóobra col·lectiva La cara B Vertigoco-autora Elles també matenco-autora Elles també matenobra col·lectiva Adéu, RTVVobra col·lectiva Naufragi a la neu Col·lecció particular Subsòl obra col·lectiva Vull casar-me amb tu i altres acusacions Dotze bitlles i un bitllot obra col·lectiva Zero Graus (Reedició) El llibre de la marató obra col·lectiva El cos deshabitat Eclipsi Escata de drac obra col·lectiva Zero Graus Quan la Lluna escampa els morts Enllà de la mar Ja t'ho diré o tres rams de locura