Esperança Camps - Dietari

Premi Joanot Martorell de narrativa 2003

La meva primera novel·la Enllà de la mar, amb el títol provisional El forat de la bimbolla va ser guardaonada amb el Premi Joanot Martorell de narrativa de Gandia, 2003.

Va ser molt emocionant. Ningú de la família, excepte en Jesús, sabia que havia escrit una novel·la, i molt menys, que l'havia presentada a un premi literari. El jurat es va reunir de nit, era la vespra de la diada del 9 d'Octubre. A la una de la matinada em van telefonar des de Gandia per comunicar-me que havia resultat guanyadora. A casa ja dormíem i ens vam retgirar. Vaig quedar flipada. Vaig passar la nit en blanc. No tenia ni idea del que es fa en aquests casos. Crec que a la roda de premsa amb Ivan Tubau, el guanyador de poesia, i el regidor de cultura, vaig dir unes quantes incoherències.

La novel·la va sortir publicada amb el títol d'Enllà de la mar el mes de març següent. La data de presentació que havíem previst amb Bromera i la Casa del Llibre de València, era l'onze de març. L'onze de març de 2004, el dia dels atemptats de Madrid. Evidentment, ho vam haver d'ajornar per més endavant.

Es pot trobar més informació sobre aquest certamen literari anual a la web Gandia Cultura.

Comentaris

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Assassins valencianscoord. i pròleg 'Ellas también matanobra col·lectiva 'Absintheobra col·lectiva 'La improbable vida de Joan Fusterlobra col·lectiva Un tresor de paraules 'Barcelona Criminalobra col·lectiva 'La Draga 'Alfabet de futurjoves lectors 'L'illa sense temps El llibre de la maratóobra col·lectiva La cara B Vertigoco-autora Elles també matenco-autora Elles també matenobra col·lectiva Adéu, RTVVobra col·lectiva Naufragi a la neu Col·lecció particular Subsòl obra col·lectiva Vull casar-me amb tu i altres acusacions Dotze bitlles i un bitllot obra col·lectiva Zero Graus (Reedició) El llibre de la marató obra col·lectiva El cos deshabitat Eclipsi Escata de drac obra col·lectiva Zero Graus Quan la Lluna escampa els morts Enllà de la mar Ja t'ho diré o tres rams de locura