Esperança Camps - Dietari

#RTVVnoestanca

Quan dimarts 5 de novembre vam conèixer la sentència que anuŀŀlava l'ERO d'RTVV la majoria de les persones la vam celebrar, vam demanar dimissions, vam especular amb un possible recurs per part de l'empresa... També vam comentar en quina situació es quedava ara el vicepresident José Císcar; i ens vam preguntar què faria Rosa Vidal... Tot, reaccions democràtiques. Tot, comportaments permesos i perfectament habituals dins els límits legals que marquen la Constitució, l'Estatut d'Automomia i la nova Llei d'RTVV. El que no podíem imaginar és que al Palau de la Generalitat hi habita un insubmís. Un president que viu les hores més baixes de popularitat; que no té cintura política; que s'ha rodejat d'un equip de persones d'escassa vàlua. Poc podíem imaginar que el president Fabra fos capaç de prendre la decisió de tancar un mitjà de comunicació pública. El comunicat que van emetre anit és altament discutible. Un cant a la demagògia on es parla de preservar l'educació i la snitat. No cal dir res més perquè tothom sap com s'han malbaratat els diners públics al País Valencià.

M'agradaria sebre què passa ara pel cap dels tres membres de la Sala que ahir van emetre la sentència, com s'han pres aquesta fugida cap endavant d'un govern i un partit empastifats que (presumptament) tenen les mans brutes. També voldria saber què en pensa el fiscal, en quina situació han quedat els drets fonamentals dels treballadors, dels extreballadors i dels valencians,

Comentaris

Vicent M.

Gràcies, JPP, per fer-me memòria

Vicent M. | 09/11/2013, 02:37

Gràcies, JPP, per recordar-me que el gruix de la plantilla consentia la merda. El gruix que s'ha cagat dins del convent quan s'ha vist fora, i que ARA, postERO, es presta, sí, a fer una RTVV "en valencià i de qualitat", però com una manera de sumar suports i conservar els llocs de treball. Quins pebrots! Gràcies per fer-me memòria. En un bot torne a sintonitzar "la nostra". Xe, per favor...
Salut.

PS: Has escrit que anaves a donar-me un parell de noms, i només me n'has oferit un. Apunta'm un altre i així el gruix s'aprimarà.

JPP

Et falta memòria, Vicent M., o no has llegit res els darrers anys

JPP | 08/11/2013, 14:52

Et falta memòria, Vicent M., o no has llegit res els darrers anys:

Des de fa anys, passet a passet, la direcció del PP s'ha encarregat de desfer-se de treballadors desafectes al règim. Et donaré un parell de noms: Joan Antoni Blai era el corresponsal a Madrid i quan el PP entra a RTVV, per tal de desfer-se'n (i no per altre motiu) el destina molt enfora d'allà on tenia ja la vida mig feta. Sense opcions. La seua renúncia fou digna (i ara em diràs que tenia les esquenes cobertes i que no es quedà a l'atur perquè treballaria per al PSOE; és cert, però una cosa no lleva l'altra). És una estratègia que té nom delictiu i que practicat el PP des que mana. I així altres casos. La premsa s'ha fet ressò d'alguns fets, però és difícil denunciar aquests casos quan està en joc el pastís de les publicitats institucionals, per no dir també l''oportunitat de seguir participant com a tertulià de la tele o la ràdio (amb sucosos emoluments, que pagàrem tots els valencians). Vicent M: la gent que ha protestat, criticat o qüestionat alguna directriu dels que manen, han estat progressivament arraconats. I es fa dur jugar-te-la quan el parlament valencià tenia el suport que tenia.
Tal vegada una miqueta de memòria o de seguir el dia a dia et fa reflexionar abans de dir el que dius. Salut. JPP.

Vicent M.

Re: #RTVVnoestanca

Vicent M. | 07/11/2013, 14:41

Esperança --permet-me que et tutege--: no treballe ara mateix perquè precisament he protestat públicament de la gestió mel meu excap. Així m'ha anat en fer-ho: molt bé. Jo no m'alegre de l'acomiadament massiu de congèneres. Com vindria a dir aquell: res del que és (in)humà m'és alié. Ara bé, jo, que m'he educat amb Son Goku, Musculman, Fani Grande i Diego Braguinsky, fa ja molt de temps que vaig exercir el meu dret a la denúncia i a la protesta: us vaig desintonitzar del meu aparell televisor. Ara veig vídeos que m'envien per les xarxes socials i m'entra la pena perquè en fan, de pena. Ara no es vol que es perda "la nostra" ràdio i "la nostra" televisió? Ara es reclama el nostre suport (okupa la plaça) "per uns mitjans públics, en valencià i de qualitat"? Estan molt bé els publireportatges, com aquell que protagonitzà el membre del comité d'empresa, Vicent Mifsud, megàfon en mà i cos en companyia (okupa el plató; un èxit al youTube). Però ara?? Mira, no, ho sent. Ara ja és tard, ara ja està tot fet. Ja fa molt de temps que molts ens mobilitzàrem, en traure l'estació de RTVV de les nostres vides. A un servidor que no l'esperen per a la #primaveraRTVV. Amb tot, que tingueu sort.

esperança

Re: #RTVVnoestanca

esperança | 06/11/2013, 10:27

Vicent M. D'aquest tema se n'ha parlat molt a aquest blog. De fet, no he esborrat alguns comentaris que no eren tan educats com el teu dient-me de tot. Ho tornaré a dir: Des del primer dia hi ha hagut gent que ha protestat, que ha denunciat i que ha dit que els gestors estaven duent l'empresa a mal borràs. T'enrecordes d'aquella llista de paraules prohibides de Fabrgat? Si te'n recordes és perquè algú en va parlar, ho va denunciar... et posaré un exemple personal. Quan Eduardo Zaplana era alcalde de Benidorm i aspirava a ser president de la Generalitat va fer una roda de premsa per dir que quan arribara a la Generalitat pivatitzaria Canal 9. La redactora va arribar a la redacció i ens va dir, Zaplana ha dit això, què fem? I ho vam donar. Vam donar això i moltes altres coses. Quan el PP va arribar al poder molts periodistes vam ser arraconats. Alguns els van enviar a esports, altres a programes marginals... I vam protestar. Molts d'aquests vam ser els primers despatxats per l'ERO.
Per no fer-ho més llarg, Vicent M., no sé de què treballes, però m'agradaria saber quantes vegades has protestat públicament de la gestió que els teus caps fan de l'empresa. Quantes vegades has denunciat el teu cap directe perquè consideres que enganya o que malbarata....

Vicent M.

Ja fa temps que s'ha estancat

Vicent M. | 06/11/2013, 10:05

I a mi m'agradaria saber on estàveu tots mentre els vostres caps emmerdaven la tele i la ràdio. Perquè és ARA, després de l'ERO, quan heu aflorat. Potser abans no hi havia mals gestors i corruptes? Potser estàveu treballant.

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Assassins valencianscoord. i pròleg 'Ellas también matanobra col·lectiva 'Absintheobra col·lectiva 'La improbable vida de Joan Fusterlobra col·lectiva Un tresor de paraules 'Barcelona Criminalobra col·lectiva 'La Draga 'Alfabet de futurjoves lectors 'L'illa sense temps El llibre de la maratóobra col·lectiva La cara B Vertigoco-autora Elles també matenco-autora Elles també matenobra col·lectiva Adéu, RTVVobra col·lectiva Naufragi a la neu Col·lecció particular Subsòl obra col·lectiva Vull casar-me amb tu i altres acusacions Dotze bitlles i un bitllot obra col·lectiva Zero Graus (Reedició) El llibre de la marató obra col·lectiva El cos deshabitat Eclipsi Escata de drac obra col·lectiva Zero Graus Quan la Lluna escampa els morts Enllà de la mar Ja t'ho diré o tres rams de locura