Esperança Camps - Dietari

"us necessitàvem"

Beatriz Garrote va dir: "us necessitàvem" i centenars d'extreballadors de Canal 9 i Ràdio 9 vam notar una necessària punyada a la boca de l'estómac.

Beatriz Garrote va dir: "sense el silenci dels 1645 treballadors de Canal 9 no hauria sigut possible el silenci oficial" i els centenars d'estreballadors de Canal 9 vam notar un corrent electritzant que ens recorria l'espinada.

Beatriz Garrote va dir: "us hem trobat a faltar algun de tots els dies 3 de tots els mesos d'estos últims sis anys". I va demanar als treballadors de Canal 9 que li expliquem la fòrmula. Vol saber què ha passat, com ho han fet els directius de canal 9 i els seues responsables polítics per a silenciar totes les veus. També la nostra com a treballadors. Què ha passat? Què ens ha passat?.

Beatriz Garrote va dir: "vosaltres dieu que us han despatxat perquè no heu acotat el cap, però gran part de la societat pensa que sí que l'he acotat. També vosaltres heu sigut silenciats"

... i Beatriz Garrote va continuar parlant de xicotetes concesions, i d'un sistema malalt i podrit que només ofereix la versió oficial dels fets, i dels pocs minuts de cobertura que va tindre l'accident del metro de València del 3 de juliol del 2006, i va llegir uns articles de la llei de creació de la radiotelevisió pública valenciana.

I Beatriz Garrote va dir gràcies i faré un esforç per parlar valencià, i la veu li tremolava, i el serrell li tapava mitja cara, i amb prou feines se la veia darrere el faristol, tan menuda com és... i va anar llançant les bombes de profunditat al públic d'una sala plena de gent on el temps i l'aire es van congelar.

Beatriz Garrote és la presidenta de la plataforma d'afectats per l'accident del metro i va participar ahir en la presentació de la plataforma d'afectats per l'ERO d'RTVV. Va començar la seua inervenció amb una cita de Gandhi: "El més atroç de les coses roïns és el silenci de les bones persones"

Comentaris

esperança

Re: "us necessitàvem"

esperança | 16/03/2013, 20:27

Gràcies a tu, Beatriz, per remoure consciències. I és cert, humanament ets geganta i ens empetiteixes a tots.
Molta sort!

Beatriz Garrote

Agraïment.

Beatriz Garrote | 16/03/2013, 20:13

Moltes Gràcies per les teues paraules.
.....però no soc tan menuda. :)

Quants en governa la farina

On hi éreu quan no hi era l'ERO?

Quants en governa la farina | 15/03/2013, 11:22

Efectivament, us necessitàvem. Quan diàriament es manipulava descaradament i cap jupetí guaitava per la finestra del telenotícies. Quan a cada minut la nostra llengua era maltractada i cap altaveu prenia la paraula. On hi éreu quan no hi era l'ERO?

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Assassins valencianscoord. i pròleg 'Ellas también matanobra col·lectiva 'Absintheobra col·lectiva 'La improbable vida de Joan Fusterlobra col·lectiva Un tresor de paraules 'Barcelona Criminalobra col·lectiva 'La Draga 'Alfabet de futurjoves lectors 'L'illa sense temps El llibre de la maratóobra col·lectiva La cara B Vertigoco-autora Elles també matenco-autora Elles també matenobra col·lectiva Adéu, RTVVobra col·lectiva Naufragi a la neu Col·lecció particular Subsòl obra col·lectiva Vull casar-me amb tu i altres acusacions Dotze bitlles i un bitllot obra col·lectiva Zero Graus (Reedició) El llibre de la marató obra col·lectiva El cos deshabitat Eclipsi Escata de drac obra col·lectiva Zero Graus Quan la Lluna escampa els morts Enllà de la mar Ja t'ho diré o tres rams de locura