Esperança Camps - Dietari

Liebster Blog, un premi per als amics

L'amic Juli Capilla, a través del seu blog Ventura adesiara ha decidit que aquest blog sigui nominat amb una de les seues cinc mencions al premi LIEBSTER BLOG AWARDS.

Es tracta d'un premi que, sembla, es va originar a Alemanya i ha fet ja la volta al món amb un notable èxit.

El funcionament és senzill: cada bloc que ha estat nominat ha de penjar el banner que teniu al damunt i proposar, per la seua banda -fent-ne un breu comentari valoratiu- cinc nous guardonats de la seua preferència que continuaran la "cadena". Tot això amb l'única condició que els blocs proposats tenguin menys de 200 seguidors enregistrats. La finalitat és donar-nos a conèixer entre nosaltres i oferir al nostre públic enllaços interessants que possiblement no coneguin.

Aquí van els cinc meus. Segur que els coneixeu, però com que es tracta de parlar de blogs amics...

Jazz Emma Prats per Jazz Emma Perquè tot just comença en això dels blocs i pens que té moltes coses interessants a dir. Perquè té un munt d'interessos i inquietuts diferents que imagin que anirà penjant per aquí. I perquè... és la meua filla!

Sònia Moll Per La vida té vida pròpia. Perquè és tot poesia i sensibilitat. Perquè els seus textos són deliciosos i a la vegada compromesos.

Urbà Lozano per Més content que un gínjol Perquè parla de literatura i ensenyament des d'un punt de vista molt valent i original. Perquè el seu bloc és una mena de calaix de sastre on s'hi pot trobar des de bona música fins a humor, o crítica literària de primera magnitut.I perquè és un escriptoràs

Vicent Usó per El rastre de Clarisse. Perquè parla de literatura i de política, perquè expressa opinions lliures i compromeses amb les que pràcticament sempre estic d'acord. I perquè és un escriptoràs.

Laura Santacruz Per La cura Un fotoblog ple d'imatges poètiques que suggereixen més de mil paraules.

Els he posats perquè són amics, però perquè pens que val la pena sebre per on van i què fan. Així és que, llegiu-los i seguiu-los.

Comentaris

esperança

Re: Liebster Blog, un premi per als amics

esperança | 25/04/2012, 09:53

Laura, urbà, Sònia ... és un plaer. ens anam llegint

Sònia

Re: Liebster Blog, un premi per als amics

Sònia | 24/04/2012, 15:45

Esperança, moltes gràcies! N'agafo el relleu. Una abraçada molt forta!

urbà lozano

Gràcies

urbà lozano | 23/04/2012, 19:40

Esperança: feina feta. Ja he triat els meus blocs premiats i he fet seguir la rutla.

Laura Santacruz

Oh!

Laura Santacruz | 23/04/2012, 06:25

Esperança, molt agraïda. Aquest és un blog que tot just acabe de començar amb una doble intenció: que em siga observatori d'alguns gestos quotidians de què vull tindre més cura i ensenyar-me a fer servir instagram i les imatges de manera una mica acurada.
Així és que em plau molt aquest premi tan important per vindre de qui ve!
M'honoren i em fan contenta el teu reconeixement i les paraules que em dediques.
Gràcies també per donar a conéixer aquests altres blogs, que, a partir d'ara, llegiré sovint.
Salutacions.

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
'La por 'Les sabatilles rosanarrativa breu 'Loniaobra col·lectiva La cervesa de la Highsmithobra col·lectiva Assassins valencianscoord. i pròleg 'Ellas también matanobra col·lectiva 'Absintheobra col·lectiva 'La improbable vida de Joan Fusterlobra col·lectiva Un tresor de paraules 'Barcelona Criminalobra col·lectiva 'La Draga 'Alfabet de futurjoves lectors 'L'illa sense temps El llibre de la maratóobra col·lectiva La cara B Vertigoco-autora Elles també matenco-autora Elles també matenobra col·lectiva Adéu, RTVVobra col·lectiva Naufragi a la neu Col·lecció particular Subsòl obra col·lectiva Vull casar-me amb tu i altres acusacions Dotze bitlles i un bitllot obra col·lectiva Zero Graus (Reedició) El llibre de la marató obra col·lectiva El cos deshabitat Eclipsi Escata de drac obra col·lectiva Zero Graus Quan la Lluna escampa els morts Enllà de la mar Ja t'ho diré o tres rams de locura