Esperança Camps - Dietari

Subsòl a Almussafes (la farsa al descobert)

Anit vam presentar Subsòl a Almussafes. Encara no tenc les fotos que ens va fer en Jesús, però fixau-vos bé a la que encapçala aquest post. Pensàvem que aquest dia no arribaria mai, però ahir ens van pescar. La nostra trampa va quedar al descobert i ara ha quedat clar que tot és una farsa, una invenció.

El món és un mocador i ahir, quan feia justament dos anys que vaig rebre el correu electrònic en que algú em convidava a formar part del projecte Subsòl, Josep Maria Bullón, l'encarregat de presentar el llibre a la biblioteca d'Almussafes, ens va trencar l'invent. Bullon té un amic que viu a París i que és fotògraf i li ha escrit tot esvalotat i escandalitzat perquè ha descobert que nosaltres, els autors de Subsòl, els membres del col·lectiu Unai siset, hem agafat una foto que ens va fer l'any 2008 i l'hem manipulada per a posar-li les cares dels personatges que surten al nostre llibre. Bullón no només va llegir la carta davant els assistents, una gentada d'altra banda, sinó que va projectar la fotogtrafia original a la pantalla. Tots els Unais que érem allà ens volíem fondre. El nostre artifici quedava descobert. Ara tothom sap que l'any 2008 vam anar junts a París i que un fotògraf valencià anomenat Jordi Torres ens va inmortalitzar a la línia 4 del metro, i que nosaltres vam tirar de fotoxop per a eliminar les nostres cares i posar les de Vitor, Aude, Jules, Orofila, Avram, Andrea i Henri.

Quina vergonya, déumeu!!!

Comentaris

esperança

Re: Subsòl a Almussafes (la farsa al descobert)

esperança | 11/04/2011, 12:45

Elena: la foto és molt divertida, i de la manera com ens la van ensenyar, projectada a una pantalla, ens va fer morir de riure. Crec que el presentador va perdre el fil i tot. No podíem parar de riure... Va ser una situació molt rara... Però ės molt xula. Ja penja a la meua paret de fotos imprewxindibles.

Elena

Re: Subsòl a Almussafes (la farsa al descobert)

Elena | 11/04/2011, 11:29

Ha, ha... que bo!

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Assassins valencianscoord. i pròleg 'Ellas también matanobra col·lectiva 'Absintheobra col·lectiva 'La improbable vida de Joan Fusterlobra col·lectiva Un tresor de paraules 'Barcelona Criminalobra col·lectiva 'La Draga 'Alfabet de futurjoves lectors 'L'illa sense temps El llibre de la maratóobra col·lectiva La cara B Vertigoco-autora Elles també matenco-autora Elles també matenobra col·lectiva Adéu, RTVVobra col·lectiva Naufragi a la neu Col·lecció particular Subsòl obra col·lectiva Vull casar-me amb tu i altres acusacions Dotze bitlles i un bitllot obra col·lectiva Zero Graus (Reedició) El llibre de la marató obra col·lectiva El cos deshabitat Eclipsi Escata de drac obra col·lectiva Zero Graus Quan la Lluna escampa els morts Enllà de la mar Ja t'ho diré o tres rams de locura