Esperança Camps - Dietari

pitjor

la situació empitjora. les fàbriques tanquen i vomiten estols d’obrers nafrats. els empresaris pateixen una reconversió i es creuen, sense enrojolar-se gens que la revolució industrial va ser un somni; que l’estat del benestar és una anomalia; que els treballadors són esclaus; que els sous miserables que els paga són les seues cadenes; que tenen, en definitiva, dret de cuixa.

la situació empitjora. els amos del món s’enfoten de tu i de mi i esdevenen ninots ridículs com de còmic; i arrepleguen la tradició feixista; i pitgen un botó i decideixen quanta gent morirà de fam avui, quin govern enderrocaran, quants doblers volen robar, quina mentida escamparan.

la situació empitjora. els treballadors anestesiats riuen les gràcies dels botxins, ballen al ritme de la música de les mentides, dels èxits esportius, dels programes de televisió, de la realitat virtual, dels vídeos estúpids de youtube, de les models somrients, de les propines miserables que els amos els tiren des de dalt.

la situació empitjora. no hi ha sortida de socors. no hi ha botó per reiniciar el sistema.

estem morts.

Comentaris

Francesc Vera

Re: pitjor

Francesc Vera | 04/02/2011, 16:12

i encara com és divendres!

Fernando Gil

Re: pitjor

Fernando Gil | 04/02/2011, 15:52

I tu treballant per a Canal 9, eu!

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Assassins valencianscoord. i pròleg 'Ellas también matanobra col·lectiva 'Absintheobra col·lectiva 'La improbable vida de Joan Fusterlobra col·lectiva Un tresor de paraules 'Barcelona Criminalobra col·lectiva 'La Draga 'Alfabet de futurjoves lectors 'L'illa sense temps El llibre de la maratóobra col·lectiva La cara B Vertigoco-autora Elles també matenco-autora Elles també matenobra col·lectiva Adéu, RTVVobra col·lectiva Naufragi a la neu Col·lecció particular Subsòl obra col·lectiva Vull casar-me amb tu i altres acusacions Dotze bitlles i un bitllot obra col·lectiva Zero Graus (Reedició) El llibre de la marató obra col·lectiva El cos deshabitat Eclipsi Escata de drac obra col·lectiva Zero Graus Quan la Lluna escampa els morts Enllà de la mar Ja t'ho diré o tres rams de locura