Esperança Camps - Dietari

Agenda

Un altre diumenge que és dilluns. I que és sant Antoni, la diada de Menorca. Festa grossa. Aquesta nit fa menys boira que les passades. El tenc ple de coses interessants aquest mes de gener. Divendres aniré a l'Alcúdia de Crespins, on la gent del club de lectura m'han convidat a comentar El cos deshabitat. Josep Manel Vidal, que és qui s'ha posat en contacte amb mi és una persona molt amable. Al seu blog filant prim escriu coses molt belles, plenes de tendresa i sensualitat. Ja ho he dit moltes vegades, m'agraden els clubs de lecgurs perquè les persones que hi participen tenen un interès molt viu peer la literatura. Són molt enriquidors perquè aporten punts de vista molt personals de la teua obra.

A mateix temps estem preparant la presentació de Subsòl a Alcoi. Serà un Cte diferent als que hem fet fins ara perquè els Unais, tots set, serem dalt les taules del Teatre Principal. Uf, només de pensar-hi em posa la pell de gallina. Hi hurà la música d'Eva Dénia, hi haurà un actor alcoià que interpretarà textos del llibre... Intentarem que tots els assistents passin una estona agradable i coneguin un poc més el treball que hem fet... Ja us contaré coses... Dalt d'un escenari... Déu meu!!!

Comentaris

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
'La por 'Les sabatilles rosanarrativa breu 'Loniaobra col·lectiva La cervesa de la Highsmithobra col·lectiva Assassins valencianscoord. i pròleg 'Ellas también matanobra col·lectiva 'Absintheobra col·lectiva 'La improbable vida de Joan Fusterlobra col·lectiva Un tresor de paraules 'Barcelona Criminalobra col·lectiva 'La Draga 'Alfabet de futurjoves lectors 'L'illa sense temps El llibre de la maratóobra col·lectiva La cara B Vertigoco-autora Elles també matenco-autora Elles també matenobra col·lectiva Adéu, RTVVobra col·lectiva Naufragi a la neu Col·lecció particular Subsòl obra col·lectiva Vull casar-me amb tu i altres acusacions Dotze bitlles i un bitllot obra col·lectiva Zero Graus (Reedició) El llibre de la marató obra col·lectiva El cos deshabitat Eclipsi Escata de drac obra col·lectiva Zero Graus Quan la Lluna escampa els morts Enllà de la mar Ja t'ho diré o tres rams de locura