Esperança Camps - Dietari

Subsòl a l'Avui i la revista Lletres

Una altra vegada Subsòl a aquest bloc. Avui trau el nas per aquí per deixar-hi un parell de cosestes que han sortit darrerament en premsa. Una és la crítica que dijous passat va sortir al suplement de Cultura del diari Avui, i l'altre és un reportatge a la revista Lletres. Els deix enganxats en forma de pdf aquí baix.

Avui avui_pag1.pdf

Lletres _revista

Crec que encara no hi hvia dit aquí, però ja tenim dates per a les presentacions de Sueca i Alcoi que seran el mes de gener, i Alacant, que serà a principis de febrer.

I aquí baix us deix el post en forma de wordle, que m'encanta.

Wordle: post

Comentaris

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Assassins valencianscoord. i pròleg 'Ellas también matanobra col·lectiva 'Absintheobra col·lectiva 'La improbable vida de Joan Fusterlobra col·lectiva Un tresor de paraules 'Barcelona Criminalobra col·lectiva 'La Draga 'Alfabet de futurjoves lectors 'L'illa sense temps El llibre de la maratóobra col·lectiva La cara B Vertigoco-autora Elles també matenco-autora Elles també matenobra col·lectiva Adéu, RTVVobra col·lectiva Naufragi a la neu Col·lecció particular Subsòl obra col·lectiva Vull casar-me amb tu i altres acusacions Dotze bitlles i un bitllot obra col·lectiva Zero Graus (Reedició) El llibre de la marató obra col·lectiva El cos deshabitat Eclipsi Escata de drac obra col·lectiva Zero Graus Quan la Lluna escampa els morts Enllà de la mar Ja t'ho diré o tres rams de locura