Esperança Camps - Dietari

Subsòl, a Vila-real

Vicent Usó ho va preveure en aquest post. La presentació de Subsòl a Vila-real va ser extraordinàriament càlida i agradable. Entre nosaltres, els membres del col·lectiu Unai Siset, hi ha una paraula que no ens llevam de la boca: complicitat. I això és el que es va respirar a la llibreria Ausiàs amb tots els assistents. La gent de l'assossiació Socarrats són molt acollidors i incansables a l'hora de convocar actes relacionats amb els llibres i la cultura. És clar que ens van preguntar què significa Unai Siset, és clar que hi ha curiositat per sebre de qui és cada conte, que, com sabeu no van signats... ah, i la pregunta estrella és d'on i de qui va sortir el correu electrònic que ens va precipitar cap a aquest divertit abisme. Hi faltava un Unai, però vam repetir l'escena que veis a la foto, de signar tots els autors tots els llibres que ens van posar davant. Fins i tot en aquesta pluralitat Subsòl és una obra singular.

La presentació a Vila-real és la segona que fem del llibre que hem perpetrat els set col·legues que fa més d'un any ens vam embarcar en aquesta aventura. Ja ho he dit moltes vegades, però cada vegada estic més contenta d'haver participat en el joc literari que ha desembocat en Subsòl. Ens ho hem passat bé pensant-lo i escrivint-li, i ara ens ho passam bé participants en això que Urbà Lozano qualifca de "romanços literaris". Les pròximes parades són Algemesí i Alginet, i Castelló, i... (no sé si ho puc dir encara) Ciutadella! Ah, i demà Manuel Baixauli, Vicent Usó i jo mateixa serem a Barcelona en una trobada amb els mitjans de comunicació.

Comentaris

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
'La por 'Les sabatilles rosanarrativa breu 'Loniaobra col·lectiva La cervesa de la Highsmithobra col·lectiva Assassins valencianscoord. i pròleg 'Ellas también matanobra col·lectiva 'Absintheobra col·lectiva 'La improbable vida de Joan Fusterlobra col·lectiva Un tresor de paraules 'Barcelona Criminalobra col·lectiva 'La Draga 'Alfabet de futurjoves lectors 'L'illa sense temps El llibre de la maratóobra col·lectiva La cara B Vertigoco-autora Elles també matenco-autora Elles també matenobra col·lectiva Adéu, RTVVobra col·lectiva Naufragi a la neu Col·lecció particular Subsòl obra col·lectiva Vull casar-me amb tu i altres acusacions Dotze bitlles i un bitllot obra col·lectiva Zero Graus (Reedició) El llibre de la marató obra col·lectiva El cos deshabitat Eclipsi Escata de drac obra col·lectiva Zero Graus Quan la Lluna escampa els morts Enllà de la mar Ja t'ho diré o tres rams de locura