Esperança Camps - Dietari

Subsòl, a València

Ja està!. Ja hem trencat el gel i les barreres imaginàries entre els autors i els lectors. Anit, a la Casa del Llibre de València vam compartir una estona agradable amb un munt d'amics que volien conèixer alguns detalls de Subsòl i de la seua gestació. Aquesta és una crònica d'agraïment i d'urgència, feta a corre-cuita.

Hi érem tots els "unais", i també Marta de comunicació de Bromera, i Joan Carles Girbes, el cap de Publicacions, i Eva Dénia i Carles Carrasco que van cantar Brassens... i molts amics i amigues, alguns d'ells incondicionals que m'han acompanyat des del primer projecte, i que aquesta vegada tampoc no han volgut fallar. Bastants assistents van haver d'estar drets tot el temps i els agraïm doblement l'esforç.

Ens havíem preparat la intervenció tres Unais: Pasqual Alapont, Manuel Baixauli i jo, però la complicitat del públic va fer possible el que nosaltres preteníem: convertir l'acte en un diàleg obert de tots amb tots...

Ah, i un capítol a banda es mereix el de la signatura dels llibres. Ens feia l'efecte que érem caps d'Estat que es van passant un tractat per a signar-lo tots. Gràcies als lectors per la paciència d'esperar les set signatures!

La gira-festa de subsòl continuarà demà divendres a Vila-real.

Comentaris

esperança

Re: Subsòl, a València

esperança | 21/10/2010, 22:27

Elena: gràcies pel teu suport incondicional.
Cris: gràcies per assistir a la festa!

cris

presentació Subsòl

cris | 21/10/2010, 16:19

Va estar genial !!, Felicitats a tots els Una-i-si(s)et ...

Elena

Re: Subsòl, a València

Elena | 21/10/2010, 07:44

Enhorabona!

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Assassins valencianscoord. i pròleg 'Ellas también matanobra col·lectiva 'Absintheobra col·lectiva 'La improbable vida de Joan Fusterlobra col·lectiva Un tresor de paraules 'Barcelona Criminalobra col·lectiva 'La Draga 'Alfabet de futurjoves lectors 'L'illa sense temps El llibre de la maratóobra col·lectiva La cara B Vertigoco-autora Elles també matenco-autora Elles també matenobra col·lectiva Adéu, RTVVobra col·lectiva Naufragi a la neu Col·lecció particular Subsòl obra col·lectiva Vull casar-me amb tu i altres acusacions Dotze bitlles i un bitllot obra col·lectiva Zero Graus (Reedició) El llibre de la marató obra col·lectiva El cos deshabitat Eclipsi Escata de drac obra col·lectiva Zero Graus Quan la Lluna escampa els morts Enllà de la mar Ja t'ho diré o tres rams de locura