Esperança Camps - Dietari

El 21 d'Octubre, a l'Octubre, l'Espai Illes Balears

Aquest mes d'octubre se'm gira una mica de feina. Feina divertida, d'estar en contacte amb la gent, amb possibles lectors, i això m'agrada. Tal vegada m'ajudarà a veure amb una mica més d'optimisme aquesta tardor tan funesta que estem travessant.

Tal com es pot llegir a la tarja que encapçala aquest post (clicau damunt per fer-la més gran) dijous que ve, dia 21 d'octubre, l'Espai Illes Balears compleix un any, i ho volen celebrar a l'Octubre, que és la seu permanent d'aquest forat de les Illes a València. Vindran el Conseller de Cultura i altres autoritats del Govern. Aquesta vegada hi haurà una representació de Menorca. Concretament, de l'Institut Menorquí d'estudis, un organisme que fa una feina tranquil·la, pausada i soterrada a Menorca des de fa anys. Una institució que, a banda d'editar llibres, promou tot tipus d'estudis a través de les seues seccions, i fa possible el que feien els antics enciclopedistes: deixar fixat tot el coneixement que es fa a Menorca, des de Menorca i cap a Menorca. D'això en parlarà na Fina Salord, que durant molts anys n'ha estat la presidenta del Consell Científic. Na Fina ha estat l'artífex de l'edició menorquina de "Zero Graus" i m'ha convidat a parlar-ne en aquest acte.

Jo des d'aquí us convid a participar de la festa. La festa de l'Espai Illes Balears, i de la presentació a València de l'Institut Menorquí d'Estudis, d'escolta música feta a Mallorca i de tastar algunes joies de la nostra gastgronomia. És un bon pla per un dijous a capvespre-horabaixa-tarda, no?

Comentaris

coralet

sí, un bon pla

coralet | 14/10/2010, 17:46

Si puc, que jo crec que sí, vaig! Això ja és la setmana que ve, maremeua, com va de pressa l'octubre!

Que vaja bé

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Assassins valencianscoord. i pròleg 'Ellas también matanobra col·lectiva 'Absintheobra col·lectiva 'La improbable vida de Joan Fusterlobra col·lectiva Un tresor de paraules 'Barcelona Criminalobra col·lectiva 'La Draga 'Alfabet de futurjoves lectors 'L'illa sense temps El llibre de la maratóobra col·lectiva La cara B Vertigoco-autora Elles també matenco-autora Elles també matenobra col·lectiva Adéu, RTVVobra col·lectiva Naufragi a la neu Col·lecció particular Subsòl obra col·lectiva Vull casar-me amb tu i altres acusacions Dotze bitlles i un bitllot obra col·lectiva Zero Graus (Reedició) El llibre de la marató obra col·lectiva El cos deshabitat Eclipsi Escata de drac obra col·lectiva Zero Graus Quan la Lluna escampa els morts Enllà de la mar Ja t'ho diré o tres rams de locura