Esperança Camps - Dietari

paràlisi

aquest és un post escrit des de la paràlisi i la inseguretat. un post de diumenge a capvespre, de sol i de rialles al voltant. no és la primera vegada que em passa. dec tenir la pell massa fina, i això, a la meua edat, és símptoma de poca intel·ligència. no és la primera vegada que un comentari fet mig seriosament, mig em broma, em desestabilitza, m'engarrota, em desarma. i això m'acaba de passar ara, fa una estona. i aquí estic ara, intentant expulsar els dimonis i els sacardius que em tenallen, que m'impedeixen donar una passa endavant, escriure una línia recta.

Comentaris

esperança

Re: paràlisi

esperança | 10/10/2010, 12:00

gràcies Mireia. i m'encanta que citis Vicent Usó, que a banda de ser un molt bon escritor, és amic meu. ah... per cert, estigues atenta als pròxims dies que .... bé, ja ho veuràs. :-)

Mireia

Sorpresa

Mireia | 10/10/2010, 11:51

Esperança, al meu blog tens una sorpresa (positiva).
Petons

Elena Vera

Re: paràlisi

Elena Vera | 03/10/2010, 17:11

Ferro!

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
'La improbable vida de Joan Fusterlobra col·lectiva Un tresor de paraules 'Barcelona Criminalobra col·lectiva 'La Draga 'Alfabet de futurjoves lectors 'L'illa sense temps El llibre de la maratóobra col·lectiva La cara B Vertigoco-autora Elles també matenco-autora Elles també matenobra col·lectiva Adéu, RTVVobra col·lectiva Naufragi a la neu Col·lecció particular Subsòl obra col·lectiva Vull casar-me amb tu i altres acusacions Dotze bitlles i un bitllot obra col·lectiva Zero Graus (Reedició) El llibre de la marató obra col·lectiva El cos deshabitat Eclipsi Escata de drac obra col·lectiva Zero Graus Quan la Lluna escampa els morts Enllà de la mar Ja t'ho diré o tres rams de locura