Esperança Camps - Dietari

Dotze bitlles i un bitllot. Relats dels Pirineus

Dotze bitlles i un bitllot
  • Títol: Dotze bitlles i un bitllot. Relats dels Pirineus
  • Editorial: Proa/Beta
  • Any de publicació: 2010

Aquest és un llibre col·lectiu escrit per autors catalans i occitans que van participar en la Trobada d'Escriptos als Pirineus de l'any 2009. En aquella ocasió la convivència es va fer a la regió Bearnesa d'Auloron-Senta Maria. L'única condició que es posa als escriptors participants és escriure un relat ambientat als Pirineus. Tots aquests textos formen un llibre que, curiosament, tot i no tenir una unitat temàtica, sí que té un cert perfum que confereix a l'obra una sensació de llibre redó.

Els relats estan ordenats per ordre alfabètic dels autors que són aquests: Àlex Broch, Esperança Camps, Pep Coll, Xavi Gutiérrez, Maria-Jo Hustaix-Etcheverry, Andreu lloncà, Urbà Lozano, Joan-Francès Mariòt, Terèsa Pambrun, Núria Perpinyà, Àlex Susanna, Florian Vernet i Ferran Rella (coordinador)

Comentaris

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
'La por 'Les sabatilles rosanarrativa breu 'Loniaobra col·lectiva La cervesa de la Highsmithobra col·lectiva Assassins valencianscoord. i pròleg 'Ellas también matanobra col·lectiva 'Absintheobra col·lectiva 'La improbable vida de Joan Fusterlobra col·lectiva Un tresor de paraules 'Barcelona Criminalobra col·lectiva 'La Draga 'Alfabet de futurjoves lectors 'L'illa sense temps El llibre de la maratóobra col·lectiva La cara B Vertigoco-autora Elles també matenco-autora Elles també matenobra col·lectiva Adéu, RTVVobra col·lectiva Naufragi a la neu Col·lecció particular Subsòl obra col·lectiva Vull casar-me amb tu i altres acusacions Dotze bitlles i un bitllot obra col·lectiva Zero Graus (Reedició) El llibre de la marató obra col·lectiva El cos deshabitat Eclipsi Escata de drac obra col·lectiva Zero Graus Quan la Lluna escampa els morts Enllà de la mar Ja t'ho diré o tres rams de locura