Esperança Camps - Dietari

Amb els lectors de Sat Andreu de Llavaneres

M'agrada dialogar amb els lectors. Cada vegada més. Avui ha tocat el Club de Lectura de la biblioteca de Sant Andreu de Llavaneres. Ells han llegit El cos deshabitat i m'han convidat a parlar-ne.

El Maresme ens ha rebut amb un dia gris, amb una pluja espectacular a mitjan capvespre, i amb un fosquet vermellós, humit, fresquet i agradable. Els lectors i la gent de la biblioteca ens han rebut amb els braços oberts i amb un cabàs d'idees i d'interpretacions de la novel·la. El diàleg ha estat fluid, hem tingut moments de rialles i de profunda complicitat. Un intercanvi d'opinions fruit de la reflexió prèvia. Els lectors i les lectores han expressat la seua preferència per un o altre personatge, i fins i tot han reescrit una part de l'obra que jo només insinuava... Un regal magnífic.

De l'acte hi ha fotos, però són a la càmera d'en Jesús i al mòbil de na Júlia, i a aquestes hores no tenim ganes de descarregar-les. Així és que he penjat una foto que he fet just abans de la pluja al jardí de l'hotel on estem. És un lloc molt literari, aquest. Una torre modernista, que supòs que era d'un industrial de principis del segle XX que passava els estius a aquesta casa que té vistes a la mar, però no està directament damunt la platja.

El viatge en cotxe fins aquí ha estat llarg però divertit. All Stewart, John Lennon, Ja t'ho Diré, Amaral... una selecció musical variada. Els he promès que aquest cap de setmana desconnectaré i no escoltaré la ràdio. He fet trampes perquè fa una estona m'he enxufat una tertúlia per internet (amb auriculars) i he fet un repàs dels diaris. Maleït verí de la informació!!! Tal vegada seria més feliç si fos més ignorant...

Demà dissabte toca Canet de Mar.

Comentaris

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Assassins valencianscoord. i pròleg 'Ellas también matanobra col·lectiva 'Absintheobra col·lectiva 'La improbable vida de Joan Fusterlobra col·lectiva Un tresor de paraules 'Barcelona Criminalobra col·lectiva 'La Draga 'Alfabet de futurjoves lectors 'L'illa sense temps El llibre de la maratóobra col·lectiva La cara B Vertigoco-autora Elles també matenco-autora Elles també matenobra col·lectiva Adéu, RTVVobra col·lectiva Naufragi a la neu Col·lecció particular Subsòl obra col·lectiva Vull casar-me amb tu i altres acusacions Dotze bitlles i un bitllot obra col·lectiva Zero Graus (Reedició) El llibre de la marató obra col·lectiva El cos deshabitat Eclipsi Escata de drac obra col·lectiva Zero Graus Quan la Lluna escampa els morts Enllà de la mar Ja t'ho diré o tres rams de locura