Esperança Camps - Dietari

Noche triste de octubre

uns versos de jaime gil de biedma que no em puc llevar del cap. és de finals dels anys cinquanta i els dedica al seu amic Juan Marsé, l'únic dels seus amics que o era pijo. no record com van les frases ni si és literal, es titula "Noche Triste de Octubre, 1959", i diu alguna cosa així:

definitivamente parece confirmarse que este invierno que viene será duro.Adelantaron las lluvias y el gobierno, reunido en consejo deministros, no se sabe si estudia a estas horas el subsidio deparo o el derecho al despido, o si sencillamente, aislado en un océano, se limita a esperar que la tormenta pase y llegue el día en que, por fin, las cosas dejen de venir mal dadas.

l

Comentaris

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Assassins valencianscoord. i pròleg 'Ellas también matanobra col·lectiva 'Absintheobra col·lectiva 'La improbable vida de Joan Fusterlobra col·lectiva Un tresor de paraules 'Barcelona Criminalobra col·lectiva 'La Draga 'Alfabet de futurjoves lectors 'L'illa sense temps El llibre de la maratóobra col·lectiva La cara B Vertigoco-autora Elles també matenco-autora Elles també matenobra col·lectiva Adéu, RTVVobra col·lectiva Naufragi a la neu Col·lecció particular Subsòl obra col·lectiva Vull casar-me amb tu i altres acusacions Dotze bitlles i un bitllot obra col·lectiva Zero Graus (Reedició) El llibre de la marató obra col·lectiva El cos deshabitat Eclipsi Escata de drac obra col·lectiva Zero Graus Quan la Lluna escampa els morts Enllà de la mar Ja t'ho diré o tres rams de locura