Esperança Camps - Dietari

Zero graus, a casa

El missatger m'ha dut un paquetet que venia de Menorca, de l'Institut Menorquí d'Estudis. Ja tenc a les mans el llibre. Zero graus és el volum que fa 22 de la col·lecció Petit Format dels llibres que edita l'IME. És un llibre primet i petitó, només fa 62 pàgines, i inclou un pròleg de Joan Carles Girbés, l'editor de Bromera. Mirau a la fotografia que he penjat, quina coberta més xula que ha fet en Miquel Cardona amb una foto d'en Jesús. La platja és la de Cullera, i els colors, tan impossibles, estic segura que són els que veia n'Ernest Pruneda quan perdia el nord. Bé, ara el relat té una nova oportunitat de tenir una vida autònoma. Gràcies a tots aquells que han fet possible l'edició.

Comentaris

esperança

Re: Zero graus, a casa

esperança | 20/05/2010, 11:03

Joan Carles: gràcies, sempre, per la teua generositat i la de la casa que dirigeixes.

Tirant al cap

Gran relat en petit format

Tirant al cap | 20/05/2010, 10:39

Esperança, a mi també m'ha arribat ja un grapadet d'exemplars! Ha quedat una edició molt xula. Un llibret petit que s'adiu a la idea i al títol de la col·lecció. M'ha semblat curiós que extractaren paraules del pròleg com a text de coberta, perquè al remat és com si l'hagués redactada jo... de nou!
És ben original, el cas d'aquest llibre que ha fet (de moment) viatge d'anada i tornada, de representar la narrativa valenciana a la illenca. Així és com es fa país de veritat!
Enhorabona pel llibre. Els teus lectors (i editors!) n'esperem de nous!

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
'La improbable vida de Joan Fusterlobra col·lectiva Un tresor de paraules 'Barcelona Criminalobra col·lectiva 'La Draga 'Alfabet de futurjoves lectors 'L'illa sense temps El llibre de la maratóobra col·lectiva La cara B Vertigoco-autora Elles també matenco-autora Elles també matenobra col·lectiva Adéu, RTVVobra col·lectiva Naufragi a la neu Col·lecció particular Subsòl obra col·lectiva Vull casar-me amb tu i altres acusacions Dotze bitlles i un bitllot obra col·lectiva Zero Graus (Reedició) El llibre de la marató obra col·lectiva El cos deshabitat Eclipsi Escata de drac obra col·lectiva Zero Graus Quan la Lluna escampa els morts Enllà de la mar Ja t'ho diré o tres rams de locura