Esperança Camps - Dietari

Zero Graus

  • Títol: Zero Graus
  • Institut Menorquí d'Estudis, col·lecció Petit Format
  • Any: 2010

Ernest Pruneda, fill d’una família benestant valenciana, sol actuar amb la sang freda d’un psicópata cada volta que ha de superar algun obstacle. Ara té vora seixanta anys i acaba d’eixir de la presó, i el primer que fa és demanar-se un got de xocolate. Davant la tassa calenta recorda els fets que el van conduir al penal.

L'Institut Menorquí d'Estudis ha reeditat aquest relat que va publicar per primera vegada la fundació Bromera per al Foment de la Lectura. L'he reescrit i he canviat algunes coses, com ara la versió de la llengua. L'original estava escrit en la variant valenciana del català, i en aquesta nova edició està escrit en la varietat "menorquina"

Comentaris

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Un tresor de paraules 'Barcelona Criminalobra col·lectiva 'La Draga 'Alfabet de futurjoves lectors 'L'illa sense temps El llibre de la maratóobra col·lectiva La cara B Vertigoco-autora Elles també matenco-autora Elles també matenobra col·lectiva Adéu, RTVVobra col·lectiva Naufragi a la neu Col·lecció particular Subsòl obra col·lectiva Vull casar-me amb tu i altres acusacions Dotze bitlles i un bitllot obra col·lectiva Zero Graus (Reedició) El llibre de la marató obra col·lectiva El cos deshabitat Eclipsi Escata de drac obra col·lectiva Zero Graus Quan la Lluna escampa els morts Enllà de la mar Ja t'ho diré o tres rams de locura