Esperança Camps - Dietari

El llibre de la Marató

  • Títol: El llibre de la marató
  • Editorial: Angle,Bromera, Cossetània. Edi.cat
  • Any: 2009

És un llibre col·lectiu, construit amb nou relats breus per escriptors que col·laboren voluntàriament amb la Marató de TV3. El tema de la marató del 2009 era el de les malalties minoritàries, és a dir, aquells mals que pateix un percentatge tan baixet de la humanitat que no troben ningú que les investigui. Trobar remei per aquests mals no és rendible per a les companyies farmacèutiques. Moltes vegades, aquestes malalties són doloroses i discapacitants. Tant els afectats com les seues famílies han de conviure amb un doble aïllament. Participar en aquest llibre ha estat una experipencia enriquidora.

El llibre de la marató d'enguany també es troba en format digital a edi.cat. Els altres autors que han participat en l'experiència amb relats emocionantíssims són Lolita Bosch, Andreu Martin, Quim Monzó, Jordi sierra i Fabra, Manuel Baixauli, Rafael Vallbona, Eloi Vila i Màrius Serra.

Comentaris

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
'La por 'Les sabatilles rosanarrativa breu 'Loniaobra col·lectiva La cervesa de la Highsmithobra col·lectiva Assassins valencianscoord. i pròleg 'Ellas también matanobra col·lectiva 'Absintheobra col·lectiva 'La improbable vida de Joan Fusterlobra col·lectiva Un tresor de paraules 'Barcelona Criminalobra col·lectiva 'La Draga 'Alfabet de futurjoves lectors 'L'illa sense temps El llibre de la maratóobra col·lectiva La cara B Vertigoco-autora Elles també matenco-autora Elles també matenobra col·lectiva Adéu, RTVVobra col·lectiva Naufragi a la neu Col·lecció particular Subsòl obra col·lectiva Vull casar-me amb tu i altres acusacions Dotze bitlles i un bitllot obra col·lectiva Zero Graus (Reedició) El llibre de la marató obra col·lectiva El cos deshabitat Eclipsi Escata de drac obra col·lectiva Zero Graus Quan la Lluna escampa els morts Enllà de la mar Ja t'ho diré o tres rams de locura