Esperança Camps - Dietari

Primavera

M'agrada la pluja empegueïda que cau avui vespre. La primera pluja de les primeres hores de la primavera. A la ciutat on visc tot ha tornat a la normalitat després de la setmana de festes. Escric en silenci i a les fosques. A la ràdio parlen de la reforma sanitària d'Obama. Parlen dels demòcrates a qui el president ha hagut de convèncer un a un per aconseguir la majoria. No entenc perquè hi ha gent que pot estar en contra d'una sanitat universal. Tal vegada els 31 milions d'americans que no estan coberts per cap assegurança no voten i no tenen representants al Capitoli. Em costa entendre que els electes s'oposin a una llei que, en teoria, és d'interès general.

També han parlat de les genialitats de'n Messi i ara vindran aquests dels bous que, abans de comentar com ha anat el cap de setmana, criticaran els catalans i les mogudes antitaurines. Quina vessa.

Veig ploure amb timidesa sobre les faroles i pens en el que he de fer aquesta setmana. En les decisions que he de prendre. En la gent amb qui he de parlar.

Veig ploure amb timidesa i amb esperança, escric en silenci, a les fosques, arrufada, amb l'ordinador damunt les cames, amb la inspiració mig adormida, amb ganes de menjar-me el món, encara que sigui només un poquet, encara que només sigui fer-li una llapadeta o donar-li un mosset.

Comentaris

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
'La improbable vida de Joan Fusterlobra col·lectiva Un tresor de paraules 'Barcelona Criminalobra col·lectiva 'La Draga 'Alfabet de futurjoves lectors 'L'illa sense temps El llibre de la maratóobra col·lectiva La cara B Vertigoco-autora Elles també matenco-autora Elles també matenobra col·lectiva Adéu, RTVVobra col·lectiva Naufragi a la neu Col·lecció particular Subsòl obra col·lectiva Vull casar-me amb tu i altres acusacions Dotze bitlles i un bitllot obra col·lectiva Zero Graus (Reedició) El llibre de la marató obra col·lectiva El cos deshabitat Eclipsi Escata de drac obra col·lectiva Zero Graus Quan la Lluna escampa els morts Enllà de la mar Ja t'ho diré o tres rams de locura