Esperança Camps - Dietari

Intent n.2

Volia estrenar aquest quadern nou. Les tapes dures i una goma elàstica per a lligar-lo. L’he comprat, avorrida, a l’aeroport. Volia escriure aquestes paraules a les pàgines verges amb el pilot de tinta fluida, però ja no em conec la lletra. Aquest havia de ser un text contundent, d’aquells que els crítics no en saben dir res més que generalitats. Anuncien retard per boira. Repàs els fulls i allà on hi ha històries jo només hi veig materots. Així és que deix el quadern oblidat a la terminal de sortides nacionals, guard el bolígraf de punta fina i encenc l’ordinador per fer un solitari.

Comentaris

esperança

Re: Intent n.2

esperança | 05/12/2009, 06:49

Eshter: gràcies per molt.
Pilar: gràcies per convidar-me i gràcies per la convocatòria. estaré encantada de venir. també en Xavi Sarrià, amb qui vaig compartir taula a un sopar i vam estar parlant d'aquesta trobada, està il·lusionat. sense els lectors, no es tanca el cercle de l'escriptura.

Pilar

Col·loqui amb Xavi Sarrià sobre literatura i música

Pilar | 05/12/2009, 05:54

Volíem també anunciar al teu blog la trobada que tindrem a l'Escola de Magisteri Ausiàs March per parlar amb tu i amb Xavi Sarrià de literatura i música. Serà el dijous 10 de setembre a les 17'30 h. a la Sala de Conferències de l'Escola i estan convidats tots els seguidors de la teua obra que vulguen passar una estona agradable xerrant amb dos bons escriptors i els seus lectors

Esther

El mapa de tresor

Esther | 04/12/2009, 22:19

Crec que tu eres d’eixes persones que no ens aniran a l’altre món amb " el mapa de tresor". Gràcies per estar ahi amiga Esperança!!

esperança

Re: Intent n.2

esperança | 04/12/2009, 11:32

gràcies, sònia

Sònia Moll

Re: Intent n.2

Sònia Moll | 04/12/2009, 10:41

dos intents més que reeixits!

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
'La improbable vida de Joan Fusterlobra col·lectiva Un tresor de paraules 'Barcelona Criminalobra col·lectiva 'La Draga 'Alfabet de futurjoves lectors 'L'illa sense temps El llibre de la maratóobra col·lectiva La cara B Vertigoco-autora Elles també matenco-autora Elles també matenobra col·lectiva Adéu, RTVVobra col·lectiva Naufragi a la neu Col·lecció particular Subsòl obra col·lectiva Vull casar-me amb tu i altres acusacions Dotze bitlles i un bitllot obra col·lectiva Zero Graus (Reedició) El llibre de la marató obra col·lectiva El cos deshabitat Eclipsi Escata de drac obra col·lectiva Zero Graus Quan la Lluna escampa els morts Enllà de la mar Ja t'ho diré o tres rams de locura