Esperança Camps - Dietari

Un llibre que no vull que llegiu

Això és exactament. D’aquí a uns mesos sortirà un llibre meu que no haurieu de llegir mai. I no és que no n’estigui satisfeta. Es tracta d’un recull de narracions breus. Contes i relats, i alguns intents de prosa poètica. Alguns ja han estat publicats en paper de manera dispersa, altres només a aquest blog. Abans de passar-los a la impremta els he reescrit, els he actualitzat, els he corregit. El recull es titula “Vull casar-me amb tu i altres acusacions” i forma part d’aquesta campanya. És per això que no voldria que el llegissiu. Perquè si ho feis vol dir que esteis o heu estat a una sala d’espera, a una sala d’urgències, d’hemodiàlisi, o a un hospital de dia.

Amb tot, la campanya de foment de la lectura em sembla una iniciativa molt interessant. De sempre, la lectura, els llibres, han estat una companyia insubstituïble en les inacabables i tenses esperes hospitalàries o durant els tractaments de llarga durada. Per això, i a pesar de la boutada que representa el títol d’aquest post, estaré contenta si algun dels meus relats ajuda a fer més curt el temps dels malalts i els seus acompanyants. Gràcies per la confiança.

Comentaris

Miguel Àngel Gonzàlez

Re: Un llibre que no vull que llegiu

Miguel Àngel Gonzàlez | 01/12/2009, 10:46

Estic totalment d'acord amb el meu company Artur, qui de nosaltres no s'ha passat hores a les sales d'espera dels hospitals, o a les habitacions amb els nostres familiars? La meua família i jo per desgràcia coneixem prou be aquestos moments que pareixen que no passen, que no saps que fer, ni que mirar, tenir un llibre a la ma en eixos moments, ens faria al menys aprofitar eixes hores i males estones que es passen, amb una bona lectura que segur ens aporta molt més del que podem imaginar ara. No sóc un lector del dia a dia, però em pareix una idea fantàstica aquesta, enhorabona!!

esperança

Re: Un llibre que no vull que llegiu

esperança | 01/12/2009, 08:16

Artur: tant de bo siga així, però em tem que encara tardarem a veure-ho al País Valencià. en tot cas, el millor de tot seria que s'escursaren les llistes d'espera i les hores mortes a les sales d'urgències als hospitals valencians

Artur Cortina

Un llibre que no vull que llegiu

Artur Cortina | 01/12/2009, 02:44

És una gran iniciativa. Per desgràcia he passat algunes hores a l'hospital esperant els resultats d'algun familiar i aquesta espera seria més curta amb un llibre a la má. Espere amb impaciència aquesta iniciativa als hospitals del País Valencià. Ens fa falta el foment de la lectura i més sí és en català. Per aquestes comarques necessitem potenciar el català per a què no es perda

esperança

Re: Un llibre que no vull que llegiu

esperança | 29/11/2009, 20:13

salva: és cert, les esperes dels pares a les sales mentre les mares parim solen tenir un resultat emocionant.

Salva Perez

Agraïsc la iniciativa

Salva Perez | 29/11/2009, 07:49

Agraïsc la iniciativa. T'he de dir que no sempre he viscut l'espera com una situació negativa. També ha hagut moments d'esperança, d'il·lusió... Done tot el suport a la iniciativa.

esperança

Re: Un llibre que no vull que llegiu

esperança | 27/11/2009, 11:13

Sònia: gràcies pel comentari ets molt generosa. des d'aquí recoman a la gent que es passegi pel teu blog http://lavidatevidapropia.blogspot.com/
per llegir tendresa i qualitat.

Sònia Moll

sales d'espera

Sònia Moll | 27/11/2009, 10:51

Si aquesta campanya hagués començat dos anys abans, quan amb els germans i els cosins de Maó vam passar tantes hores al Mateu Orfila, ho hauria agraït molt! És una iniciativa fantàstica. Podrien promoure-la també a la Vall d'Hebron, per exemple :-) A falta de lectura, darrerament hem optat pel patinet :-)

http://lavidatevidapropia.blogspot.com/2009/11/patinet.html

Tenc ganes de llegir aquest llibre teu, encara que hagi d'anar a buscar-lo expressament a una sala d'espera d'hospital :-)

Una abraçada

ecamps

Re: Un llibre que no vull que llegiu

ecamps | 27/11/2009, 09:32

Joan Carles: gràcies. vosaltres, a través de la Fundació Bromera, també en sabeu de fer coses interessants per a fomentar la lectura. es tracta d'anar aprofitant tots els forats per fer nous i bons lectors. salut.

Tirant al cap

Iniciativa

Tirant al cap | 27/11/2009, 09:22

És una iniciativa, extraordinària! Enhorabona per participar-hi.

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
'La por 'Les sabatilles rosanarrativa breu 'Loniaobra col·lectiva La cervesa de la Highsmithobra col·lectiva Assassins valencianscoord. i pròleg 'Ellas también matanobra col·lectiva 'Absintheobra col·lectiva 'La improbable vida de Joan Fusterlobra col·lectiva Un tresor de paraules 'Barcelona Criminalobra col·lectiva 'La Draga 'Alfabet de futurjoves lectors 'L'illa sense temps El llibre de la maratóobra col·lectiva La cara B Vertigoco-autora Elles també matenco-autora Elles també matenobra col·lectiva Adéu, RTVVobra col·lectiva Naufragi a la neu Col·lecció particular Subsòl obra col·lectiva Vull casar-me amb tu i altres acusacions Dotze bitlles i un bitllot obra col·lectiva Zero Graus (Reedició) El llibre de la marató obra col·lectiva El cos deshabitat Eclipsi Escata de drac obra col·lectiva Zero Graus Quan la Lluna escampa els morts Enllà de la mar Ja t'ho diré o tres rams de locura