Esperança Camps - Dietari

El primer dia d'aquesta casa

Avui fa un any que va començar aquest blog. La penosa il·lustració que veis aquí a l'esquerra és el dibuix que vaig enviar per mail a n'Elena Vera de BalearWeb. Així imaginava jo el blog que volia. Afortunadament, ella hi va posar les mans i sobretot, molt de seny i molta feina, i en menys d'una setmana el blog va estar penjat i en marxa. Vam fer una festa d'inauguració i encara ara, rebem, cada dia, la visita d'amics, coneguts i saludats. Gràcies a tots.

Comentaris

esperança

Re: El primer dia d'aquesta casa

esperança | 01/12/2009, 12:01

Miguel Angel: gràcies per les teues paraules. ens veurem el dia deu a l'Escola

Miguel Àngel Gonzàlez

Re: El primer dia d'aquesta casa

Miguel Àngel Gonzàlez | 01/12/2009, 10:59

Sóc alumne de Magisteri, de Pilar i hem llegit algun compte teu com els ulls d'en Martin i Estimat Joan i m'han agradat prou, enhorabona pel teu bloc!

esperança

Re: El primer dia d'aquesta casa

esperança | 25/11/2009, 15:47

pilar i companyia de l'escola de magisteri: gràcies per llegir aquest blog. aniré encantada a parlar amb vosaltres de la novel·la i de tot el que ens vengui de gust aquesta vesprada de desembre que ja tenim pactada.

Pilar

Ens agrada molt el teu blog

Pilar | 25/11/2009, 15:35

Des de la classe de Literatura catalana de l'Escola de Magisteri de València volem també felicitar-te pel teu blog. Hem llegit algunes entrades del dietari i alguns contes. També coneguem la novel·la Quan la lluna escampa els morts i per això et seguim i et convidem a venir per parlar amb els teus lectors.
Una abraçada i fins aviat!

esperança

Re: El primer dia d'aquesta casa

esperança | 25/11/2009, 12:23

sònia: el gust és meu, i és doble. primer, perquè llegir la teua poesia m'ajuda en moments de crisi, i segon perquè m'agrada que tresquis per aquí.

Sònia Moll

per molts d'anys!

Sònia Moll | 25/11/2009, 12:16

Esperança, l'enhorabona pel blog, és una delícia llegir-te.

Una abraçada.

esperança

Re: El primer dia d'aquesta casa

esperança | 24/11/2009, 16:06

josep joan: gràcies pel seguiment. francesc: gràcies per la teua mirada

Francesc Vera

Re: El primer dia d'aquesta casa

Francesc Vera | 24/11/2009, 16:02

Enhorabona per l'aniversari i pel blog. És un plaer seguir-lo

Josep-Joan Rosselló

Re: El primer dia d'aquesta casa

Josep-Joan Rosselló | 24/11/2009, 15:49

Enhorabona, idò, a totes dues per una feina ben feta que, des d'un acurat continent, ha anat creixent i excel·lint en contingut.

Elena

Re: El primer dia d'aquesta casa

Elena | 24/11/2009, 13:00

Jo també els guardo tots i encara recordo molt bé la bona estona que vaig passar llegint els teus llibres :-)

esperança

Re: El primer dia d'aquesta casa

esperança | 24/11/2009, 12:58

enhorabona a tu i companyia, per la bona feina.... he trobat el primer correu que et vaig enviar, i el segon, i el tercer...

Elena

Re: El primer dia d'aquesta casa

Elena | 24/11/2009, 12:53

Per molts d'anys i enhorabona!

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
'La por 'Les sabatilles rosanarrativa breu 'Loniaobra col·lectiva La cervesa de la Highsmithobra col·lectiva Assassins valencianscoord. i pròleg 'Ellas también matanobra col·lectiva 'Absintheobra col·lectiva 'La improbable vida de Joan Fusterlobra col·lectiva Un tresor de paraules 'Barcelona Criminalobra col·lectiva 'La Draga 'Alfabet de futurjoves lectors 'L'illa sense temps El llibre de la maratóobra col·lectiva La cara B Vertigoco-autora Elles també matenco-autora Elles també matenobra col·lectiva Adéu, RTVVobra col·lectiva Naufragi a la neu Col·lecció particular Subsòl obra col·lectiva Vull casar-me amb tu i altres acusacions Dotze bitlles i un bitllot obra col·lectiva Zero Graus (Reedició) El llibre de la marató obra col·lectiva El cos deshabitat Eclipsi Escata de drac obra col·lectiva Zero Graus Quan la Lluna escampa els morts Enllà de la mar Ja t'ho diré o tres rams de locura