Esperança Camps - Dietari

Ressons de la presentació del llibre de la marató

Ens ho vam passar bé dimecres a Barcelona. La Marató de TV3 va fer la presentació conjunta del disc i el llibre de la Marató d'enguany. Ja se sap que els músics fan molt d'ambient, i el saló d'actes de TV3 va ser una festa. Alguns mitjans, se n'han fet ressò. També els blogs de les editorials implicades.

La foto que encapçala aquest post la vaig agafar directament del facebook de Cossetània, i ara us pos alguns enllaços de gent que n'ha parlat. Amb tot, ja sabeu que l'important és col·laborar, aportar fons que van directament a les recerca biomèdica per, com va dir Màrius Serra, començar a posar nom a certes malalties que fan molt complicada la vida a les persones. Posar nom i posar remei.

Blog de Bromera de Lletres

El blog del programa

El Periódico de Catalunya

Sala de premsa de Cossetània

Al blog 80 grams

Un vídeo al blog del programa, on els escriptors parlem del nostre relat

Comentaris

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Assassins valencianscoord. i pròleg 'Ellas también matanobra col·lectiva 'Absintheobra col·lectiva 'La improbable vida de Joan Fusterlobra col·lectiva Un tresor de paraules 'Barcelona Criminalobra col·lectiva 'La Draga 'Alfabet de futurjoves lectors 'L'illa sense temps El llibre de la maratóobra col·lectiva La cara B Vertigoco-autora Elles també matenco-autora Elles també matenobra col·lectiva Adéu, RTVVobra col·lectiva Naufragi a la neu Col·lecció particular Subsòl obra col·lectiva Vull casar-me amb tu i altres acusacions Dotze bitlles i un bitllot obra col·lectiva Zero Graus (Reedició) El llibre de la marató obra col·lectiva El cos deshabitat Eclipsi Escata de drac obra col·lectiva Zero Graus Quan la Lluna escampa els morts Enllà de la mar Ja t'ho diré o tres rams de locura