Esperança Camps - Dietari

A Vilafranca amb Jordi Cussà

Fa un matí fred, avui a Vilafranca. Solet i vent sec. Anit vam allargar la tertúlia al bar de l'hotel fins prop de les tres. Participar com a membre del jurat del premi El lector de l'Odissea ha estat la meua manera de tancar el cicle de relació amb la gent de Vilafranca. Dimarts ens vam reunir a Barcelona i anit, a l'auditori vilafranquí es va lliurar l'onzè premi al guanyador. Es tracta de Jordi Cussà, un escriptor i traductor de Berga, blogaire amb una llista llarga d'obra publicada.

Ja he parlat moltes vegades de l'amor que la gent de l'Odissea té per aquest premi i com han sabut fer-se un lloc entre la societat civil de la ciutat. Ho comentàvem anit amb Ada Castells i Isabel-Clara Simó, també membres del jurat.La majoria dels cent lectors van assistir a l'acte de lliurament del premi que va ser dedicat a la memòria d'Isidor Cònsul, editor de Proa, traspassat el mes d'agost passat. Va ser elegant i emotiu. Hi havia la seua família.

Més amunt deia que he tancat el cicle de relació amb la gent de Vilafranca, no és ben bé cert. Confii que aquesta relació no es tancarà mai.

Comentaris

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Assassins valencianscoord. i pròleg 'Ellas también matanobra col·lectiva 'Absintheobra col·lectiva 'La improbable vida de Joan Fusterlobra col·lectiva Un tresor de paraules 'Barcelona Criminalobra col·lectiva 'La Draga 'Alfabet de futurjoves lectors 'L'illa sense temps El llibre de la maratóobra col·lectiva La cara B Vertigoco-autora Elles també matenco-autora Elles també matenobra col·lectiva Adéu, RTVVobra col·lectiva Naufragi a la neu Col·lecció particular Subsòl obra col·lectiva Vull casar-me amb tu i altres acusacions Dotze bitlles i un bitllot obra col·lectiva Zero Graus (Reedició) El llibre de la marató obra col·lectiva El cos deshabitat Eclipsi Escata de drac obra col·lectiva Zero Graus Quan la Lluna escampa els morts Enllà de la mar Ja t'ho diré o tres rams de locura