Esperança Camps - Dietari

Premi Web 2010

Un any més els BalearWeb han muntat una moguda guapa i interessant a la xarxa. Són els Premis Web 2010. Ja és la novena convocatòria i és clar, han evolucionat molt. Aquesta vegada són uns premis molt participatius. N’Elena Vera i el seu equip els han ideat per a implicar-hi tota la gent que és present a totes les xarxes socials possibles. A través del tuiter, del feisbuc i d’un munt de llocs més es pot veure què es cou al món dels blogs i de les pàgines web en català fets a les Illes Balears. Però no només això: qualsevol persona pot proposar webs, pot comentar les que ja s’han inscrit, i les poen votar. D’aquesta manera, tothom hi pot dir la seua i el que és més important, ajudau un munt als membres del jurat. (Una vegada més els de ca’n BalearWeb m’han fet confiança per a ser-ne membre d’aquest jurat, i m’estic posant al dia i descobrint webs i blogs que m’eren llunyans) Estic descobrint gent que fa o que diu p que pensa coses interessants.

No sé si toca, però us anim a participar. La inscripció és molt fàcil i des de BalearWeb s’encarreguen de la promoció i difusió. Com més gent es presenti més clar i complet serà el webmapa de les Illes. Ens coneixerem tots un poc millor i serem més rics. Per si algú encara va un poc despistat, aquí va l’enllaç al Premi Web 2010 on està tot molt més explicadet.

Comentaris

Elena

Re: Premi Web 2010

Elena | 17/09/2009, 07:23

Moltes gràcies pel post!

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
'La improbable vida de Joan Fusterlobra col·lectiva Un tresor de paraules 'Barcelona Criminalobra col·lectiva 'La Draga 'Alfabet de futurjoves lectors 'L'illa sense temps El llibre de la maratóobra col·lectiva La cara B Vertigoco-autora Elles també matenco-autora Elles també matenobra col·lectiva Adéu, RTVVobra col·lectiva Naufragi a la neu Col·lecció particular Subsòl obra col·lectiva Vull casar-me amb tu i altres acusacions Dotze bitlles i un bitllot obra col·lectiva Zero Graus (Reedició) El llibre de la marató obra col·lectiva El cos deshabitat Eclipsi Escata de drac obra col·lectiva Zero Graus Quan la Lluna escampa els morts Enllà de la mar Ja t'ho diré o tres rams de locura