Esperança Camps - Dietari

El cos deshabitat, al bloc d'Emili Morant

Emili Morant parla de El Cos deshabitat al seu blog La vida diferida. Diu que en parlarà a un programa de la televisió de Gandia. Com sempre, gràcies per la lectura i per fer-la pública.

Comentaris

esperança

Re: El cos deshabitat, al bloc d'Emili Morant

esperança | 17/08/2009, 07:09

Bep Joan: Gràcies per haver llegit la novel·la i per acomentar-la aquí. Ens anam llegint.

Bep Joan

Lectura del 'Cos...'

Bep Joan | 16/08/2009, 10:22

A mi si em semblà d'intriga fins el final. Els monòlegs són força encertats i recurrents. Pens, fins hi tot, amb la força de la redundància (ell: "som mort i estic aquí estirat...."; ella, la preocupació de la viduïtat i l'aparença pública...Hi són repetitus al llarg de la lectura, però ben clavats).

Sincerament, m'esperava una 'massada' al final. Un cop fort, com la sobtada mort inicial d'en Joan Carles, però l'obra mor de finor i em quedà la impressió que hi ha un secret no desvelat.
.
És una opinió. Enhorabona Eperança per la novel·la.

Emili Morant

Gràcies a tu per l'enllaç

Emili Morant | 10/08/2009, 02:28

En efecte, vaig recomanar el llibre a Gandia TV fa uns dies, espere haver convençut algú per a que el llegisca. Salutacions des de Nova York!

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Assassins valencianscoord. i pròleg 'Ellas también matanobra col·lectiva 'Absintheobra col·lectiva 'La improbable vida de Joan Fusterlobra col·lectiva Un tresor de paraules 'Barcelona Criminalobra col·lectiva 'La Draga 'Alfabet de futurjoves lectors 'L'illa sense temps El llibre de la maratóobra col·lectiva La cara B Vertigoco-autora Elles també matenco-autora Elles també matenobra col·lectiva Adéu, RTVVobra col·lectiva Naufragi a la neu Col·lecció particular Subsòl obra col·lectiva Vull casar-me amb tu i altres acusacions Dotze bitlles i un bitllot obra col·lectiva Zero Graus (Reedició) El llibre de la marató obra col·lectiva El cos deshabitat Eclipsi Escata de drac obra col·lectiva Zero Graus Quan la Lluna escampa els morts Enllà de la mar Ja t'ho diré o tres rams de locura