Esperança Camps - Dietari

Vacances

Tots els llibres que no he pogut llegir durant el curs i que s’han acumulat a la tauleta. Àpats lents i xubecs llargs. La persiana tancada i el ventet que fa volar la cortina de fil. Excursions amb les filles que s’han de convertir en les aventures que recordarem durant el llarg hivern fora de l’illa. Dinars i berenetes amb la família o els amics. Dies carregats de vessa en què no fas res-res-res. Platja-safereig-piscina. Barca-piragua-velomar-taula de surf-ulleres-tub-peus d’ànec-roda gegant. Saladura-arena a les sabates-aparcaments plens a es Talaier-Son Saura-Macarella-Cala’n Turqueta. Crema protectora-crema hidratant-afterbite. Partides de cartes i de dòminos. Sopars a la fresca. Síndries i melons. Els amics retrobats. El cafè matiner al mercat. Rissaga? Gelat de ca’s Mèrvol o de la Catedral? De vainilla o de menta esquitxada? Alguna pel·lícula. Fornells, imprescindible. Festes de poble. Lluna plena-pluja d’estrelles.

Comentaris

Un lector

Re: Vacances

Un lector | 28/07/2009, 11:22

Matís a tenir en compte: és diferent "no fer res" que "fer no res". La diferència rau en la consciència o en la inconsciència d'allò que es fa o es deixa de fer. En estiu no "no fem res" sinó que "fem no res". Això és l'estiu, vaja les vacances.

esperança

Re: Vacances

esperança | 25/07/2009, 15:27

Joan: que bò: la teua és la foto de les vacances valencianes. gràcies per completar el quadre

JOAN

vacances

JOAN | 25/07/2009, 15:13

M'ENCANTA! ací, unes quantes més...

sandàlies de goma que s'esmunyen entre la bromera
llençol de fil per a la fresca de la matinada

bicicletes..., no mountain bikes.
humitat, cabells encrespats, brisa, sal, irritacions oculars, poal, pala i rasclet...

ciris, llanternes, trons, rellamps i plegàries a sant bertomeu

tour de frança, becar en acabar de dinar...

tertúlies infinites, cafés de l'oratge i cigarrets per somriure...

façanes blanques, corrals efervescents i fulloses acabades de regar...

crits, jocs, blaures, mercromina, mosques...

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
'La improbable vida de Joan Fusterlobra col·lectiva Un tresor de paraules 'Barcelona Criminalobra col·lectiva 'La Draga 'Alfabet de futurjoves lectors 'L'illa sense temps El llibre de la maratóobra col·lectiva La cara B Vertigoco-autora Elles també matenco-autora Elles també matenobra col·lectiva Adéu, RTVVobra col·lectiva Naufragi a la neu Col·lecció particular Subsòl obra col·lectiva Vull casar-me amb tu i altres acusacions Dotze bitlles i un bitllot obra col·lectiva Zero Graus (Reedició) El llibre de la marató obra col·lectiva El cos deshabitat Eclipsi Escata de drac obra col·lectiva Zero Graus Quan la Lluna escampa els morts Enllà de la mar Ja t'ho diré o tres rams de locura