Esperança Camps - Dietari

Sal

Dic sal i ets tu. Dius sal i et llep. Deim sal i no ens en sabem avenir.

Som la sal i som la pell i som l’escuma blanca i l’arena entre les ungles.

Dic estiu i et pens. Deim estiu i fabricam l’ombra del tendal amb paraules manllevades.

Ens pensam salats i a l’ombra, i dibuixam un silenci fet de regalims de suor i de renclins embullats.

Som la sal i som l’estiu i som la pell humida i el sol, i les escarrinxades. El cranc pelut, el cafè amb gel, el sudoku a mig fer, la tertúlia amb els amics, les papallones de la llum, som.

És així de senzill: som la pell salada i la carícia.

Comentaris

m

L'estiu en paraules

m | 06/07/2009, 22:50

Preciós, Esperança. com claves l'estiu amb quatre frases justes.
.
Una preguna. La foto de l'entrada teva "color digital" no es va publicar en un escrit teu a la Revista de Sant Joan del Diari Menorca, crec que el 2005? Pot ser?

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Assassins valencianscoord. i pròleg 'Ellas también matanobra col·lectiva 'Absintheobra col·lectiva 'La improbable vida de Joan Fusterlobra col·lectiva Un tresor de paraules 'Barcelona Criminalobra col·lectiva 'La Draga 'Alfabet de futurjoves lectors 'L'illa sense temps El llibre de la maratóobra col·lectiva La cara B Vertigoco-autora Elles també matenco-autora Elles també matenobra col·lectiva Adéu, RTVVobra col·lectiva Naufragi a la neu Col·lecció particular Subsòl obra col·lectiva Vull casar-me amb tu i altres acusacions Dotze bitlles i un bitllot obra col·lectiva Zero Graus (Reedició) El llibre de la marató obra col·lectiva El cos deshabitat Eclipsi Escata de drac obra col·lectiva Zero Graus Quan la Lluna escampa els morts Enllà de la mar Ja t'ho diré o tres rams de locura