Esperança Camps - Dietari

Un mes... per Sant Joan

Ja anam en revolt. Ahir a Ciutadella van celebrar la festa de Maria Auxiliadora, la patrona de la ciutat, encara que la força de les festes de Sant Joan a vegades fa que ho oblidem. I tal vegada per això, la festa de la patrona, just un mes abans de la de Sant Joan serveix per a ajuntar les dues celebracions i després de la processó, davant Calós, s’escolta el primer Jaleo. Conten les cròniques que ahir va anar gros, que Inventari va sebre com fer esclatar aquella petita espurna que ens basta als de Ciutadella per perdre el nord i la vergonya. El primer Jaleo té aquell sabor de les vespres, d’allò que s’espera des de fa tant de temps, i que sembla que ja és a tocar. Però encara haurem d’esperar. Encara ha de venir cincogema. Ai.

Per anar fent ontes, la meua cosina Assumpta m’ha enviat aquest vídeo. Els Inventari estrenen disc i cançó, santjoanera cent per cent.

ps. Em fa l'efecte que aquest no serà el darrer post que dedicaré a Sant Joan, no...

Comentaris

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
'La improbable vida de Joan Fusterlobra col·lectiva Un tresor de paraules 'Barcelona Criminalobra col·lectiva 'La Draga 'Alfabet de futurjoves lectors 'L'illa sense temps El llibre de la maratóobra col·lectiva La cara B Vertigoco-autora Elles també matenco-autora Elles també matenobra col·lectiva Adéu, RTVVobra col·lectiva Naufragi a la neu Col·lecció particular Subsòl obra col·lectiva Vull casar-me amb tu i altres acusacions Dotze bitlles i un bitllot obra col·lectiva Zero Graus (Reedició) El llibre de la marató obra col·lectiva El cos deshabitat Eclipsi Escata de drac obra col·lectiva Zero Graus Quan la Lluna escampa els morts Enllà de la mar Ja t'ho diré o tres rams de locura