Esperança Camps - Dietari

El cos deshabitat, a Maó

La primera cita de El cos deshabitat a Menorca era a la biblioteca de Maó. Es tractava d’un acte organitzat pel club de lectura, però obert a tot el públic interessant. Això va fer que ens ajuntéssim un grup de gent que havia llegit la novel·la i persones que no ho havien fet. Na Marga Llovet va fer una presentació, i na Fina Salord va explicar als assistents la seua visió de l'obra. El text és al pdf de baix. Es tracta, segons va dir, d’unes notes de lectura que, casualment, són deu. El professor Àngel Mifsud va fer la broma de batejar-ho com “el decàleg”.

No cal dir que em va encantar la manera amb què na Fina va estripar la novel·la, com defensava els personatges, com va situar l’obra en el context de les altres anteriors. Després vam establir un diàleg amb els assistents. Interessant i divertit. Les aportacions dels lectors van ser riquíssimes i em sembla que vam aconseguir instal·lar un clima de complicitat a la reunió.

Aquí, el text de na Fina. fina-salord.pdf Les fotos que acompanyen aquest comentari són de na Júlia

Comentaris

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Assassins valencianscoord. i pròleg 'Ellas también matanobra col·lectiva 'Absintheobra col·lectiva 'La improbable vida de Joan Fusterlobra col·lectiva Un tresor de paraules 'Barcelona Criminalobra col·lectiva 'La Draga 'Alfabet de futurjoves lectors 'L'illa sense temps El llibre de la maratóobra col·lectiva La cara B Vertigoco-autora Elles també matenco-autora Elles també matenobra col·lectiva Adéu, RTVVobra col·lectiva Naufragi a la neu Col·lecció particular Subsòl obra col·lectiva Vull casar-me amb tu i altres acusacions Dotze bitlles i un bitllot obra col·lectiva Zero Graus (Reedició) El llibre de la marató obra col·lectiva El cos deshabitat Eclipsi Escata de drac obra col·lectiva Zero Graus Quan la Lluna escampa els morts Enllà de la mar Ja t'ho diré o tres rams de locura