Esperança Camps - Dietari

Dia d'emocions a Vilafranca

"El cos deshabitat" ha tornat a Vilafranca del Penedès. Avui, per participar en un acte de Sant Jordi que organitza La Caixa, una de les entitats patrocinadores del premi El Lector de l’Odissea, pels seus clients. Durant el matí hem estat amb en Josep i na Glòria, els responsables de l’entitat a Vilafranca, i amb en Carmel de la llibreria, i, com no, amb un grup de lectors que han anat passant per l’oficina.

Entre copes de cava i pastes hem comentat detalls de la novel·la, del premi de la diada de Sant Jordi, i de Menorca. Menorca és el gran personatge. El nexe d’unió. El tema que surt a totes les converses. He perdut el compte del nombre de persones que m’han dit que coneixen i estimen l’illa. Gent que hi ha viatjat en alguna ocasió, gent que hi va cada estiu, gent que hi té amics, gent que hi va anar fa quaranta anys, quan la paraula turisme no era al diccionari dels menorquins.

Després de dinar al Racó de la calma, magnífics els macarrons amb foi, hem participat en un seminari al Casal de la Gent Gran de Vilafranca organitzat per l’Associació Cultural l’Odissea. Ha estat una delícia. L’entusiasta Anna Ruíz ha dit unes coses magnífiques de la novel·la en la presentació. Trobareu el text més avall en pdf. Les intervencions dels assistents han estat riquíssimes aportacions i lectures originals que fan créixer la novel·la. M’agradaria recordar el nom de totes les persones que han intervingut en l’acte, i d’aquells que no ho han fet per timidesa, o de tots els que s’han acostat perquè els signés el llibre. A tots, gràcies.

Ha estat una jornada esgotadora, perquè "El cos deshabitat", en Jesús i jo hem fet més de 600 kilòmetres en cotxe per tal de conciliar la “vida literària” amb la familiar. Serà un dia que recordaré sempre: en vespres de Sant Jordi, a Vilafranca.

Presentació d'Anna Ruiz Anna-Ruiz.pdf

Comentaris

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Assassins valencianscoord. i pròleg 'Ellas también matanobra col·lectiva 'Absintheobra col·lectiva 'La improbable vida de Joan Fusterlobra col·lectiva Un tresor de paraules 'Barcelona Criminalobra col·lectiva 'La Draga 'Alfabet de futurjoves lectors 'L'illa sense temps El llibre de la maratóobra col·lectiva La cara B Vertigoco-autora Elles també matenco-autora Elles també matenobra col·lectiva Adéu, RTVVobra col·lectiva Naufragi a la neu Col·lecció particular Subsòl obra col·lectiva Vull casar-me amb tu i altres acusacions Dotze bitlles i un bitllot obra col·lectiva Zero Graus (Reedició) El llibre de la marató obra col·lectiva El cos deshabitat Eclipsi Escata de drac obra col·lectiva Zero Graus Quan la Lluna escampa els morts Enllà de la mar Ja t'ho diré o tres rams de locura