Esperança Camps - Dietari

El cos deshabitat, a València, convit

Això és una modesta lletra de convit. Deixarem passar les falles i el dijous, dia 26 de març, presentarem El cos deshabitat a València. A la Casa del llibre. Sempre és una responsabilitat presentar una novel·la a la meua ciutat. Sí, a la ciutat on visc des de fa vint anys. Aquesta serà la quarta vegada que ens hi trobarem els amics, els companys, i també la família. Els lectors. En aquesta ocasió també he cercat dues presentadores de luxe. La primera és la meua amiga, Maria Josep Poquet, una boníssima professional de la ràdio i la televisió, i ja assídua a aquests saraus, perquè des de la primera novel·la, ha estat una de les meues crosses: sempre li he demanat que m’acompanyi. L’altra presentadora és l’escriptora d’Alcoi Isabel-Clara Simó. Crec que no cal posar-hi més adjectius. El que més m’ha agradat d’ella és que va acceptar la meua proposta des del primer moment, sense haver llegit l'obra. Ja ho he dit més amunt: Això és un convit. Sé que ens ho passarem bé.

Aquí hi trobareu totes les dades. 48239-valencia.PDF

Comentaris

esperança

Re: El cos deshabitat, a València, convit

esperança | 20/03/2009, 20:52

Joan: em sap greu no poder-te enviar el meu jet: l'he deixat a un amic. Pel que fa al vestit nou, qui li dirà a l'emperador que va despullat?
Sí que la presentarem a Menorca, la novel·la. Ens falta concretar, però em sembla que serà el cap de setmana del 24 d'abril. Quan estigui tot fermat ho farem sebre.
Gràcies pel comentari.
Una abraçada.

Joan L.C.

Luxe

Joan L.C. | 20/03/2009, 18:04

Esperança: M'agradaria poder venir amb el meu jet particular al sarau de la Casa del Llibre per assitir a una presentació que promet ser esplèndida. Però ara mateix el sastre no m'ha lliurat el vestit nou.

Gràcies per la citació final, em sent persona sàvia tot i que ja saps que no...

Es presentarà a Menorca?
Una abraçada!

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Assassins valencianscoord. i pròleg 'Ellas también matanobra col·lectiva 'Absintheobra col·lectiva 'La improbable vida de Joan Fusterlobra col·lectiva Un tresor de paraules 'Barcelona Criminalobra col·lectiva 'La Draga 'Alfabet de futurjoves lectors 'L'illa sense temps El llibre de la maratóobra col·lectiva La cara B Vertigoco-autora Elles també matenco-autora Elles també matenobra col·lectiva Adéu, RTVVobra col·lectiva Naufragi a la neu Col·lecció particular Subsòl obra col·lectiva Vull casar-me amb tu i altres acusacions Dotze bitlles i un bitllot obra col·lectiva Zero Graus (Reedició) El llibre de la marató obra col·lectiva El cos deshabitat Eclipsi Escata de drac obra col·lectiva Zero Graus Quan la Lluna escampa els morts Enllà de la mar Ja t'ho diré o tres rams de locura